Zdenda-406 Odesláno 21. březen 2011 Autor Odesláno 21. březen 2011 Co to je to FSB 800???Tady to nikde není http://www.alza.cz/toshiba-satellite-l650-19g-d184311.htm#popis [upravil dne 21.3.2011 22:58 Zdenda-406] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 Ram tam má FSB 1066 MHz, procesor se dá vyhledat když to tam není, jinak bude to o třidu níže než je RAM, teda 800mhz Ale koukáš na ten se sdilenou GK, tenhle je s vlastní GK - http://www.alza.cz/toshiba-satellite-l650-17k-d184312.htm [upravil dne 21/3/11 23:08 Radek Hurvajz] Citovat
Zdenda-406 Odesláno 21. březen 2011 Autor Odesláno 21. březen 2011 Teď jsem tě nějako nepochopil. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 V čem? Nepochopil Podle tohoto - http://ark.intel.com/Product.aspx?id=49058 má ten procesor FSB 1333 což je hodně dobré Takt - Clock Speed 1.86 GHz Naásobič taktu - Bus/Core Ratio 14 takže 18600 : 14 = 1328 a to je nejbliže taktu 1333mhz Něco o FSB - http://cs.wikipedia.org/wiki/Front_Side_Bus [upravil dne 21/3/11 23:20 Radek Hurvajz] Citovat
Zdenda-406 Odesláno 21. březen 2011 Autor Odesláno 21. březen 2011 Ram tam má FSB 1066 MHz, procesor se dá vyhledat když to tam není, jinak bude to o třidu níže než je RAM, teda 800mhz S tímhle jsem tě nepochopil Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 Koukni na muj předchozí příspěvek Citovat
Zdenda-406 Odesláno 21. březen 2011 Autor Odesláno 21. březen 2011 Jaky procesor byl před intel core i3?Intel core 2duo?Já jenom když nevybero intel core i3 tak jaký je po tom nejlepší procesor???Od intelu?? [upravil dne 21.3.2011 23:39 Zdenda-406] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 klidně intel core 2duo, jako jak core2 duo tak i ty nový procesory už jsou na hodně dobré urovni, ja bych to až tak moc neřešil, pokud maš na to omezený rozpočet tak si moc vybirat taky nemužeš, vzal bych něco s grafikou aspoň 512 MB když chceš hrát, nebo bych oželel hry a vzal bych cokoliv co se vejde do mýho rozpočtu Citovat
sweetyboy Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 MSI opravdu nebrat. mam ho tesne po zaruce a servis je poskytovan uz jenom nekde v polsku. drive se to posilalo myslim do berouna. kdyz centrala byla v cr bylo to jeste ok ale ted hruza. mam problem s notasem ale uz to neresim. mensi opravy samozrejmne resi servisy v cr ale stejne vetsinou radeji reknou cloveku odeslete to na centralu. notebook se mi samovolne prehriva a vypina.pritom vsechny ventilatory zcela ciste.asi nejaka vada.kvuli blbemu prasklemu ramecku kolem LCD jsem musel opet kontaktovat polsko. jak psal radek o MSI je pravda. ted uz jedine LENOVO, DELL, HP a jako posledni ASUS...prvni dva hodne kvalitni a vetsinou uzivany jako firemni....lepsi verze maji kovove telo.....sou drazsi procersor jedine od Intelu i3, i5, i7 skvela volba ale i ten zbytek neni nejhorsi....AMD je dobry ale volil bych ho jako levnejsi variantu uz jenom do stolniho PC.... grafiku jak pise tez radek minimalne 512Mb...ja porad jedu na 256Mb ale chvilama se to uz kouse pri dnesnich hrach a prohlizeni filmu operacni pamet 4Gb a vice....sam sem si meril kolik vyuzivam sve pameti a pohybuju se pri skoro plnem zatizeni mezi 2-3,7 Gb ale parkrat se mi stalo ze mi pc napsalo proste nedostatek pameti a spustena aplikace proste prestala pracovat z nedostatku zalezi i na tom kolik na tom pc chces delat veci najednou a podle toho volit...na jednotlive operace staci obycejny notebook...pri vice operaci si radeji priplatit a koupit neco vykonejsiho.....muj notebook byva hodne vytizen komprimaci videa,stahovanim,koukanim na film pres HDMI a pritom treba koukam na net nebo hraju na fb hru...tohle vse najednou....nyni zamyslim tez koupi noveho vykonejsiho notebooku..... je dobre sledovat treba alza.cz sekce notebooky a obcas je tam nejake zbozi rozbaleno nebo oznacene jako bazarove za mnohem nizsi cenu...zbozi ma vetsinou plnou zaruku a proste bylo zakaznikem jen vraceno protoze to byl treba spatny darek nebo si jej dotycny neprohlidl pri koupi a nelibi se mu. u bazaroveho muze chybet treba CD nebo kabel a i proto je cena nizsi ale porad velmi vyhodna.....ja si cekam na svoje LENOVO nebo DELL popripadne HP a snad se brzo dockam:roker :roker bratr jako ITak jedne svedske firmy by nekoupil nic jineho nez Lenovo nebo Dell ale vse je jen vec nazoru a financi........jinak kazdy notebook jakekoli znacky udela svou sluzbu..technika jde rychle dopredu a tyhle veci budou vzdy prodelecne:P Citovat
gronholmm Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 No v nazory jsou různé, já preferuju intel, hodně lidí tvrdí že AMD v notebooku hodně topí a přehřívá se, ono to už není tolik pravda, ale přesto bych se mu v notebooku radši vyhnul, už kvuli spotřebě kterou miva vyšší než intel, zase na druhou stranu notebooky s AMD procesory jsou levnější. Jo u toho prvniho je sice přijemná cena, ale zase procesor není špička [upravil dne 21/3/11 22:36 Radek Hurvajz] Přesně tak - HP Pavilion DV5-1120 s AMD Turion X2 64 - Topí jako prase - stačí film a náhle mám na CPU 85-90°C Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.