Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no ja myslim ze nejaka vyjizdecka tam taky nepujde kvuli tomu sklonu co ma neorigo redukce radeji bych predelal panel klimi a vrazil tam 2 din treba pioneer ma ted pod 10000

Odesláno

Slušný rádio s výklopným LCD má i nastavení sklonu a někdy i v malém rozsahu náklonu do strany. Navíc po malé úpravě lze do 406 rádio namontovat skoro vodorovně. To na fotkách vypadá zajímavě, ale osobně bych se za obojí styděl. Různý barvy plastu, \"všechno\" zešikma. Za mě teda takhle ne, navíc to tam esteticky nesedí. Ale je pravdou, že není asi žádný problém to udělat poctivě. Nebo použít 1 DIN systém s odděleným LCD a to umístit libovolně podle vkusu každého soudruha.

Odesláno

Taky jsem tam chtěl dát radio s velkym lcd, nejlíp dotykovym. Chtěl jsem koupit 1din radio s lcd na kabelu, kvůli tomu, jak je radio šikmo, ale žádný takový jsem nenašel. Ty 1din sice mají naklápěcí panel, ale žádný neni tak, aby byl panel rovně.

Odesláno

sice je pravda ze naklapeni maji ale nejsem si jistej jestli tolik do minusu priznam se ze jsem dlouho v praci vyjizdecku nemel, dneska je nikdo nechce jsou drazsi a poruchovejsi

Odesláno

Vyrobit rámeček na 2din není problém, největší problém je montážní hloubka, protože ve vrchní části je tam jen nějakých 12-13 cm do hloubky a většina 2din je kolem 19cm a to už by se muselo řezat do topení :( Každopádně jestli někdo víte o 1din rádiu s displejem zvlášt, dejte prosím odkaz to by mě fakt zajímalo! :o

Odesláno

Jeste me taky napadlo vyresit to tak, ze bych u vyndavaciho lcd panelu odletoval konektor panelu a dal ho na kabel. Ale to by mohlo zpusobovat problemy se signaly, ktere jdou pres konektor a pak uz by nebylo mozny radio reklamovat v pripade, ze by se s nim cokoliv stalo.

Odesláno
Vyrobit rámeček na 2din není problém, největší problém je montážní hloubka, protože ve vrchní části je tam jen nějakých 12-13 cm do hloubky a většina 2din je kolem 19cm a to už by se muselo řezat do topení :( Každopádně jestli někdo víte o 1din rádiu s displejem zvlášt, dejte prosím odkaz to by mě fakt zajímalo! :o

Tu máš jedno z mnoha...;)

http://www.autohifi-ady.sk/shop/product.php?id_product=422

A displej si tam vieš dohodiť v podstate aký len chceš. Aj monitor z PC.

[upravil dne 21/3/11 11:26 AM Hardbass107]

Odesláno

Hardbass107: Já myslel rádio které by mělo oddělitelný dotykový diplej, přes který by jej bylo možné ovládát, tak jako je to na klasických 2din a vyjížděcích rádiích...

Odesláno

No takhle bych to zrovna neformuloval, spojení \"...tak jako je to na klasických...\" se mi zdá jako hodně nešťastný. Vyjížděčku s polohováním najdeš, najdeš i 1 DINovou zástavbu s 2 DINovým LCD, jistě najdeš rádio s DVD s možností ext. displ. ... ale oddělený TouchScreen jen tak asi ne. Asi pokud bych o něčem uvažoval tak něco takového...

[upravil dne 21/3/11 20:48 koblih69]

post-25417-14109616202805_thumb.jpg

Odesláno
Hardbass107: Já myslel rádio které by mělo oddělitelný dotykový diplej, přes který by jej bylo možné ovládát, tak jako je to na klasických 2din a vyjížděcích rádiích...

Ono sa to tak ovládať aj dá. Pozri si diplay k tomu rádiu a pri ňom máš napísané, že pre ktoré modely to je určené a ktoré modely s tým displayom vieš ovládať.

www.pioneer.eu

Tam nájdeš celý pokec... Viem to, pretože ja som si chcel dať LCD originál k môjmu rádiu do opierok a rádio sa dalo ovládať aj cez tie diplaye.

Asi pred 10 rokmy mal môj otec v aute prvé DVD, čo vyšlo od Pioneer a pracovalo to spôsobom:

1x rádio s DVD mechanikou

1x rádio s výklopným LCD bez mechaniky

a samotné rádio s mechanikou si vedel ovládať aj cez to druhé s výklopným LCD, pokiaľ si dobre pamätám...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...