Marcel00 Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Ahojte, prihovaram sa za znameho, ktory ma P207 s automatickou prevodovkou, r.v. 2009. Zaujimalo by ho ci je mozne cez diagnostiku upravit to aby ta prevodovka radila skorej/rychlejsie, nakolko jemu radi dost pomaly. v servise bol, povedali mu ze je to v poriadku, avsak uz tam nechce nechat auto, nakoko vzdy si od neho vypytaju 50€ za diagnostiku a vzdy mu povedia ze vsetko v poriadku. Viete to niekto nastavit ? da sa to vobec s PP2000 ? Ak mate niekto skusenost dajte prosim vediet. Dakujem. [upravil dne 20/3/11 14:20 Marcel00] Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 změnit to nejde taky mě štve že to řadí zbytečně pozdě ,ve vyšších otáčkách=větší spotřeba. Když na to myslím,řadím si ručně ,ale vpodstatě jsem si na to už docela zvykl, mluvim tedy za mne za 1,6 VTi Citovat
Marcel00 Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 okej, tak vam dakujem, myslel som si ze to tak bude straki to tiez potvrdil ze je to vec softu prevodovky... Citovat
buga Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Ahojte, prihovaram sa za znameho, ktory ma P207 s automatickou prevodovkou, r.v. 2009. Zaujimalo by ho ci je mozne cez diagnostiku upravit to aby ta prevodovka radila skorej/rychlejsie, nakolko jemu radi dost pomaly. v servise bol, povedali mu ze je to v poriadku, avsak uz tam nechce nechat auto, nakoko vzdy si od neho vypytaju 50€ za diagnostiku a vzdy mu povedia ze vsetko v poriadku. Viete to niekto nastavit ? da sa to vobec s PP2000 ? Ak mate niekto skusenost dajte prosim vediet. Dakujem. [upravil dne 20/3/11 14:20 Marcel00] ktory je to servis? kde? stazoval si sa u importera? Citovat
DanculD Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 A to vam tie prevodovky radia vzdy pri rovnakych otackach? Lebo ta moja radi pri vyssich ked hodne slapem ma plyn ale ked idem pianko tak sa snazi co najskor radit. A potom idem napr. casto 50km/h a mam tam piatu rychlost. Niekedy mam pocit, ze si to zije svojim zivotom Ale tak to ma byt, v 21 storoci sa nemam co zaoberat nejakou kvedlackou [upravil dne 20.03.2011 23:02 DanculD] Citovat
Modzillo Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 Trochu ma zaujíma názov toho servisu, aj keď na druhej strane si živo viem predstaviť situáciu, kedy auto nevykazuje žiadne anomálie a zákazník sa domáha diagnostiky. Čo urobí prijímací technik? Vypíše zákazku, dá ju podpísať zákazníkovi a v tom momente je na koni on - ak diagnostika nič neukáže, zaplatiť tento úkon MUSÍ zákazník, ak diagnostika niečo ukáže, ide sa to riešiť... Ak by bola diagnostika (s nulovým zistením) bezplatnou službou, tak by tu stáli fronty zákazníkov a chceli by diagnostikovať auto aj po buchnutí kamienka do čelného skla... Citovat
shark734 Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 ver tomu ze vzdy sa nejaka chyba najde, ajked to bude prkotina ktora sa prejavi len pri nastartovani...takze ajtak by sa zarobilo Citovat
AKCZ Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 ...Lebo ta moja radi pri vyssich ked hodne slapem ma plyn ale ked idem pianko tak sa snazi co najskor radit. A potom idem napr. casto 50km/h a mam tam piatu rychlost. .... Automatickou prevodovku nemam a niky nemel takze relevantne neodpovim ale na tomhle neco bude.. tak to jen vypichnu protoze vim ze pres plyn se da rekneme ridit \"rezim\" automaticke prevodovky jen nevim do jake miry.. jestli je jizdni rezim ve dvou ci vice polohach.. resp. zpusob seslapovani plynu.. Citovat
Modzillo Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 ver tomu ze vzdy sa nejaka chyba najde, ajked to bude prkotina ktora sa prejavi len pri nastartovani...takze ajtak by sa zarobilo Ver tomu, že si práve dal do pľacu parádnu blbosť... Kedy sa už konečne skončia tieto ničím nepodložené reči o nekalých praktikách autoservisov?! Nedávno sme mali na servise zákazníka, ktorého sused bez akéhokoľvek merania upozornil, že zadná náprava na jeho 2-ročnej 206-ke sa zbieha. Rozčúlený pán prišiel, vynadal prijímacím technikom a požadoval geometriu. Samozrejme, bez podpísaného zákazkového listu nevymeníme ani žiarovku, tak bol donútený to podpísať, lebo \"určite má jeho sused pravdu a my sme babráci\". Geometria vyšla úúúplne čistá a faktúru za geometriu sme zákazníkovi odovzdali so slovami, aby si ju nechal preplatiť susedovi za jeho výmysly... Citovat
shark734 Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 tu nehovorim o praktikach servisov ale o chybach na dia...napriklad mne po kazdom startovani dia hodi chybu cidla teploty motoru-obdrzana hodnota teploty nieje spravna..a tak isto aj teplotu klimy...az potom je to na cloveku ktory robi dia ci si nieco zapyta alebo nie mal som na dia napojenych nejakych 20 aut a mozno na 1 nebola ziadna chyba...samozrejme vacsinou to boli prechodne prkotiny [upravil dne 21/3/11 15:40 shark734] Citovat
Modzillo Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 Jasné, v pohode, chápem... Som pripravený kedykoľvek a u kohokoľvek napichnúť moje auto na diagnostiku, garantujem, že vždy to bude čisté... Čo sa týka vymazania chýb bez hľadania príčiny ich vzniku, tak to je to najhoršie, čo sa môže v danej chvíli urobiť. Kvôli niečomu sa tam tie závady vyskytujú... Ono, väčšinou sa prechodné závady vyskytujú na autách po búračkách, vytopené autá, neodborne opravené, autá prerábané k vlastnej spokojnosti a, bohužiaľ, model 307 nemusel spĺňať žiadnu z týchto vecí a závady sa objavovali... [upravil dne 21/3/11 16:10 Modzillo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.