Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čus po výměně těsnění pod hlavou mi po zahřátí hvízdá rozvodový řemen je ale divný že předtím to nedělalo tak to na nějakou kladku nevypadá tak nevím jestli mam ještě povolit drobíček řemen nebo to mam radši nechat a počkat až budu za nějakej měsíc dělat komplet rozvody

Odesláno

Zhod klinak dole a nastartuj a uvidis...

Ked citam ze si ho \"povoloval\", tak ho nenazyvas spravne, to je klinovy remen a pohana ti prislusenstvo --> alternator, klimu, servo atd...

...rozvodovy remen je az pod nim a je ozubeny, ma inu funkciu :papa

Odesláno

Vezmi kousek mýdla a mázni ten řemen ( předpokládám, že je to klíňák a ne rozvoďák ) zespoda i po stranách. Pokud to přestane je problém v řemenu ( kladky nejsou v ose, je špatně napnutý, řemen je už starý.... ) pokud zvuk bude pokračovat tak je chyba v některé kladce, případně ložisku. Jinak tím mýdlem se nenech oblbnout - nepumůže to na dlouho.

Odesláno

vám děkuju za rady ale hvízdá rozvodový řemen ne klínový řemen a práve kladka se mi nezdá protože to předtim nedělalo a klínový řemen se mi zdá napnutý akorád ale když bse auto zahřeje tak od rozvodů něco strašne hvízdá

Odesláno
Zhod klinak dole a nastartuj a uvidis...

Ked citam ze si ho \"povoloval\", tak ho nenazyvas spravne, to je klinovy remen a pohana ti prislusenstvo --> alternator, klimu, servo atd...

...rozvodovy remen je az pod nim a je ozubeny, ma inu funkciu :papa

právě že sem myslel rozvodový řemen je to stará 106 1997 ta nemá práve tu samonapínací kladku

Odesláno
čus po výměně těsnění pod hlavou mi po zahřátí hvízdá rozvodový řemen je ale divný že předtím to nedělalo tak to na nějakou kladku nevypadá tak nevím jestli mam ještě povolit drobíček řemen nebo to mam radši nechat a počkat až budu za nějakej měsíc dělat komplet rozvody

Ak to ide od rozvodov tak kladka (opotrebovany remen, hadze kladka). Daj to vymenit komplet (+pumpa).

Odesláno
u mne o delala vodni pumpa dokud jsem a to přišel tak jsem vymenil klinak a remenici sice zbytecne ale co uz :nevim

toho se bojim sem byl dneska nakoupit věci ale sehnal sem jen napínací kladku a rozvodák dneska bych to chtěl udělat tak uvidim

Odesláno

je fakt lepsi vymenit i tu vodni pumpu radši ted nez to delat na dvakrat i kdyz vymena rozvodu neni zas az tak nic strasnyho ale je s tym docela prace(hlavne u moji motorizace) u mne byl pak nejvetsi problem odvzdusnit poradne chladici okruch :D

[upravil dne 19/3/11 11:13 AM groovred]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...