oda Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 čus po výměně těsnění pod hlavou mi po zahřátí hvízdá rozvodový řemen je ale divný že předtím to nedělalo tak to na nějakou kladku nevypadá tak nevím jestli mam ještě povolit drobíček řemen nebo to mam radši nechat a počkat až budu za nějakej měsíc dělat komplet rozvody Citovat
GooFy Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 taky si myslím že to bude klíňák. rozvody by asi nepískaly Citovat
Kurt Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Že by ten zubatý rozvodový řemen pískal? Jak by se mu to asi tak povedlo? Citovat
georgegg Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 přesně,maximálně by na rozvodech mohla pískat kladka ale s největší pravdopodobností to bude málo naplej klíňák Citovat
Qcko Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Zhod klinak dole a nastartuj a uvidis... Ked citam ze si ho \"povoloval\", tak ho nenazyvas spravne, to je klinovy remen a pohana ti prislusenstvo --> alternator, klimu, servo atd... ...rozvodovy remen je az pod nim a je ozubeny, ma inu funkciu Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Vezmi kousek mýdla a mázni ten řemen ( předpokládám, že je to klíňák a ne rozvoďák ) zespoda i po stranách. Pokud to přestane je problém v řemenu ( kladky nejsou v ose, je špatně napnutý, řemen je už starý.... ) pokud zvuk bude pokračovat tak je chyba v některé kladce, případně ložisku. Jinak tím mýdlem se nenech oblbnout - nepumůže to na dlouho. Citovat
Judes Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Egzistuje aj sprej na klinové remene. http://penar.netshops.sk/index.php?productID=271 http://www.olejshop.sk/autokozmetika/p/sprej-na-klinove-remeny-liqui-moly-keilriemen-spray-400ml-li4085/ Citovat
oda Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 vám děkuju za rady ale hvízdá rozvodový řemen ne klínový řemen a práve kladka se mi nezdá protože to předtim nedělalo a klínový řemen se mi zdá napnutý akorád ale když bse auto zahřeje tak od rozvodů něco strašne hvízdá Citovat
oda Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 Zhod klinak dole a nastartuj a uvidis... Ked citam ze si ho \"povoloval\", tak ho nenazyvas spravne, to je klinovy remen a pohana ti prislusenstvo --> alternator, klimu, servo atd... ...rozvodovy remen je az pod nim a je ozubeny, ma inu funkciu právě že sem myslel rozvodový řemen je to stará 106 1997 ta nemá práve tu samonapínací kladku Citovat
jojtik Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 čus po výměně těsnění pod hlavou mi po zahřátí hvízdá rozvodový řemen je ale divný že předtím to nedělalo tak to na nějakou kladku nevypadá tak nevím jestli mam ještě povolit drobíček řemen nebo to mam radši nechat a počkat až budu za nějakej měsíc dělat komplet rozvody Ak to ide od rozvodov tak kladka (opotrebovany remen, hadze kladka). Daj to vymenit komplet (+pumpa). Citovat
Big Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Mě to dělala napínací kladka,odlomil se kousek plastového krytí ložiska a kladka se natvrdo kousla. Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Pokud je to z rozvodů pak se hlavně nezdržuj a vyměň to, včetně pumpy. Citovat
Qcko Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Tak to potom nepiska remen, ale niektora kladka, pripadne este horsie - vodna pumpa Citovat
groovred Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 u mne o delala vodni pumpa dokud jsem a to přišel tak jsem vymenil klinak a remenici sice zbytecne ale co uz Citovat
oda Odesláno 19. březen 2011 Autor Odesláno 19. březen 2011 u mne o delala vodni pumpa dokud jsem a to přišel tak jsem vymenil klinak a remenici sice zbytecne ale co uz toho se bojim sem byl dneska nakoupit věci ale sehnal sem jen napínací kladku a rozvodák dneska bych to chtěl udělat tak uvidim Citovat
groovred Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 je fakt lepsi vymenit i tu vodni pumpu radši ted nez to delat na dvakrat i kdyz vymena rozvodu neni zas az tak nic strasnyho ale je s tym docela prace(hlavne u moji motorizace) u mne byl pak nejvetsi problem odvzdusnit poradne chladici okruch [upravil dne 19/3/11 11:13 AM groovred] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.