PetrRS Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Prosím o radu, stále se mi objevuje voda na podlaze. Původní zjištění bylo, že to způsobovalo nepřilepené čelní sklo, které sem nechal odřezat a znovu nalepit. Na lepidle se nešetřilo a myslím si, že je to dobře přilepené (na při odřezávání byla zjištěna netěsnost po délce asi 15cm) Jenže teď asi týden po vyměne se mi na podlaze objevila voda znovu (koberec mam z auta vyndaný a suší se). Ne že by tam bylo 5 cm vody, to ne, ale v některých \"výliscích\" v podlaze stojí trocha vody. Původně jsem to dával za vinu těsnění dveří, kolem kterého bylo mokro, ale nenašel jsem žádnou možnost, kama by se dostávala voda kolem těsnění dveří. Hledal sem výše a při sundání plastů z A sloupku u spolujezdce bylo na plastu mokro a z poslední horní příchytky padaly pomalu kapky vody. Tak mi poraďte, čím to je. Mezi lepidlem a kastlí sem nezpozoroval žádnou netěsnost. Sundal sem i kousek \"střechovice\" ale tam nic nejde vidět. Je tam jen nějaký profil na střeše, za který nevidím a jinak je sucho. A kolem antény taky sucho. Jinak na straně řidiče na sloupku to vypadá OK, malá loužička vody byla na prahu řidiče u spoje toho těsnění dveří. Děkuji za každou radu. Citovat
Peta-k Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 se podiv jestly nemas diru v podlaze:-D a jestli mas klimatizaci tak ta hadicka na srazeni vlhkosti jistli ti nejde nekam jinam nez by mela jit Citovat
kujon106 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Na tý fotce je střešní okno? Neteče to kolem něj? Citovat
PAJA106 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Na tý fotce je střešní okno? Neteče to kolem něj? To spíš vypadá na odstrojený A sloupek. Citovat
Kosta777 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 přes zimu jsem často nacházel vlhkou podlahu pro koberečkem u spolujezdce. dával jsem to za vinu nevyvětranému autu či sněhu z bot. dnes jsem vlezl do auta a u spolujedzce byla fakt 5cm vody... nechápu kudy mi to tam zateklo... vím že mi měnili přední okno, takže je možné že to protéká tudy? jak najdu netěsnost? Citovat
106sťák Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 hele zjistil sem že mi teče antenou... Citovat
milda67 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 voda u spolujezdce na zemi může být také prasklé topení,to jsem měl já,furt jsem hledal kde to teče a byl to radiator. Citovat
PetrRS Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 přes zimu jsem často nacházel vlhkou podlahu pro koberečkem u spolujezdce. dával jsem to za vinu nevyvětranému autu či sněhu z bot. dnes jsem vlezl do auta a u spolujedzce byla fakt 5cm vody... nechápu kudy mi to tam zateklo... vím že mi měnili přední okno, takže je možné že to protéká tudy? jak najdu netěsnost? to já tam měl 5cm, pak jsem odřezal okno a znovu nalepil a teče to furt, ale asi už někama jinama Citovat
PetrRS Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 Na tý fotce je střešní okno? Neteče to kolem něj? Střešní okno nemám, je to odstrojený pravý A sloupek a na šipce je kudy mi to kape Citovat
PetrRS Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 se podiv jestly nemas diru v podlaze:-D a jestli mas klimatizaci tak ta hadicka na srazeni vlhkosti jistli ti nejde nekam jinam nez by mela jit klimu nemam a diru v podlaze sem nenašel, a pokud jo, proč to kape od horní části A sloupku? Citovat
Kosta777 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 voda u spolujezdce na zemi může být také prasklé topení,to jsem měl já,furt jsem hledal kde to teče a byl to radiator. jak topení? jako že tam teče voda z chladiče? jak bych poznal, že to je topením? Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 když teče topením, ubývá voda v chlad. soustavě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.