Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den. Viem, na tuto temu tu bolo vela, ale ja som nenasiel odpoved. moj problem:

Auto mi zacalo trhat. od tych 1200-1800. Vymenil som elektro-pneumaticky ventil, aj vahu vzduchu, stale trhalo.

Tak som jednoducho vytiahol vahu vzduchu a netrhalo.

Znova som napojil Vahu a trhalo.

Tak som vytiahol EGR ventil. A netrhalo, zatrhlo len nad 2000 otacok.

ked su obe napojene, auto trha. Dokonca aj EGR som vymenil.

Hodil som na diagnostiku: vsetky snimace vsetko je v poriadku. Len motor je v cervenom a ze nevie scitat hodnoty.

Ked su napojene obe: Vaha a egr tak mi auto ked drzim otacky zacne normalne funiet, pff, pff, ako by sa dusil. ale cim?

Za hociaku radu dakujem. dakujem. 307 2.0 HDi 100 KW, 2004

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Motor mi dělá podobou věc ... Když sešlápnu plynový pedál, tak na vteřinu jakoby se motor zadusil ... pak se rozejde a jemne trha, od cca 2000 jede jak má ... Zítra se chystám vyčistit šrtící klapku a váhu vzduchu ... Nedávno bylo vozidlo napojeno na diagnostiku a žádná chyba .... :myslim ...

Odesláno

tak ja som bol nedavno dat precistit vstreky a bolo mi povedane,ze museli na jednom menit tu vstrekovaciu ihlu co co. Auto sa mi zda ze ide ovela plynulejsie,vraj islo vela nafty do prepadu a tym to mohlo sposobovat to trhanie,ktore som nevedel nikdy vyriesit.

Odesláno

Mne to robí za studena, hlavne pri nízkych otáčkach. Zle reaguje na plyn, po stlačení plynu zareaguje až po sekunde a vyskočí, po ubraní zas naopak. Bez plynu, ked napríklad dochádzam ku križovatke a mám malé otáčky skáče ako koza. Po cca 3minútach to prestane a reaguje pekne. V lete to nerobí vôbec. Robí to na jeseň, jar a v zime pri nižších teplotách ked auto stojí celú noc.

Odesláno

Fap mam zregenerovaný a doplnený eolys. Najazdil som na nom asi 30000km. V lete to prestalo a na jesen ked klesli teploty v noci pod cca 10°C to začalo zas. Robí to iba ked stojí celú noc a je chladno. Poobede ked idem z roboty to nerobí.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Už som sa na to pítal. Mne cuká alebo zle reaguje na plyn ked je auto studené a vonku je zima. po asi minúte jazdy sa to upraví a ide pekne. Auto musí stát celú noc aby to robilo. V zime to robí aj tri minuty. Pridám tak vyskočí ked pustím plyn tak moc brzdí. Pri otáčkach tak 15oo .

Na diagnostike bez závad. Povedali mi že by to mohly byť žhaviče. Pri dožhovovaní. Je to možné? Vypucoval som aj klapku EGR bola mastná ale nopomohlo.

[upravil dne 10.11.2011 17:43 od chup]

• O 3 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

... mam podobny problem s trhanim, ale na benzim prevedeni a zacinam zvazovat ci to nemoze byt problem s lambda sondou ... ked je to studene tak trha a netaha a po par min je to vsetko Ok (ale tych par min. je na samovrazdu)...

Odesláno
... mam podobny problem s trhanim, ale na benzim prevedeni a zacinam zvazovat ci to nemoze byt problem s lambda sondou ... ked je to studene tak trha a netaha a po par min je to vsetko Ok (ale tych par min. je na samovrazdu)...

Ale vzdyt stare 120 to tak delali kdyz jsi nemel vytazeny sytic....

Vytahl jsi sytic a natahal jsi benzin???

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Vymenil som čidlo teploty motora a zdá sa že to je OK. Skúšal som všeličo a pomohla takáto blbovina. Na diagnostike neukázalo žiadnu chybu.

Predseda to tu niekomu radil u VTi motoru a pomohlo to aj mne.

Dakujem Predsedo.

Už som sa na to pítal. Mne cuká alebo zle reaguje na plyn ked je auto studené a vonku je zima. po asi minúte jazdy sa to upraví a ide pekne. Auto musí stát celú noc aby to robilo. V zime to robí aj tri minuty. Pridám tak vyskočí ked pustím plyn tak moc brzdí. Pri otáčkach tak 15oo .

Na diagnostike bez závad. Povedali mi že by to mohly byť žhaviče. Pri dožhovovaní. Je to možné? Vypucoval som aj klapku EGR bola mastná ale nopomohlo.

[upravil dne 10.11.2011 17:43 od chup]

Odesláno

cus lidi mam to same se to trhalo pak my to chciplo a nemuzu nastartovat se to nastartuje a za 5 sekund chcipne a stale dokolo pls o radu

[upravil dne 30/10/12 16:03 od vitakarez]

Odesláno

Ahoj lidi...mám podobný problém jen se mi to stáva velmi málo. ze zčátku jsem si myslel že je to nekvalitní naftou ale at tam naliju sebe lepší produkt tak se to opakuje....dělá to věčinou při zařazené 4 a jen lehce po plynu a začne to cukat...při sešlápnutí pedálu zas jede jako má..... 307 2.0 100kw 2004

Odesláno

Přidávám se také se stejným problémem. Starty o.k.,běh na volno výborný, při jízdě do 50-60 km/h a jemném plynu při ustálené jízdě pocukává. Na dia dvě závady - váha a snímač teploty paliva. Váha vyměněna(starší)- změna žádná, na čidlo se chystám. :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...