Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Drazí kluboví kolegové.....celou zimu jsem jezdil s tím, že mi nejdou odemknout dveře u spolujezdce....dřív se daly otevřít tak, že jsem ze vnitř několikrát zamknul a potom odemknul a zámek potom povolil...ale ted už s ním nehnu....chci se zeptat, dají se ještě nějakým jiným způsobem (bez použití páčidla:roker ) otevřít tyto dveře??....případně, dá se sundat tapec ze zavřených dveří??(to je asi hovadina, že...) ...děkuji za odpovědi....

Odesláno

Kdyby se ti podařilo to nahřát, např. v garáži zatopit, anebo namířit infratopidlo na ty dveře, aby měly včetně vnitřku tak 30 až 40 stupňů, tak by to asi povolilo, a pak rychle opravit.

Odesláno

Kdy se ti stávalo že ti to nešlo otevřít při standardním, nebo nadstandardním zamykáním? Mě se to stávalo vždy když jsem zamknul na dvakrát tedy nadstandardním zamykání a když bylo pod nulou, tak jsem to řešil tím že jsem zamykal normálně. Nic méně to po nějaké době to začalo blbnout více a to že po otevření dveří již nešli nazpět zavřít a musel jsem určitou dobu čekat nežli se prohřál interiér:(. Nezbylo tedy nic jiného nežli rozebrat tapec, vyndat zámek a celí ho promazat prozatím musím zaklepat že mám klid.

Odesláno

Zamykám na dvakrát, takže je dost možná, že to bude to samý co u tebe.....musím počkat, až se udělá trošku hezky, abych to mohl rozebrat....a pak mazat, mazat a mazat :) .... koukám, že máme docela horkokrevný auto, který se zimě brání seč může :myslim

Odesláno

To rozhodně, zima mu vůbec nesvědčí:( stěrače přimrzají zrcátka se neodklápějí dveře neodemykají a když tak již nejdou zavřít, no prostě super káry:super. Na druhou stranu co by jsme mi nebo naši mechanici dělali kdyby se nic nekazilo:D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...