Tomin0007 Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Drazí kluboví kolegové.....celou zimu jsem jezdil s tím, že mi nejdou odemknout dveře u spolujezdce....dřív se daly otevřít tak, že jsem ze vnitř několikrát zamknul a potom odemknul a zámek potom povolil...ale ted už s ním nehnu....chci se zeptat, dají se ještě nějakým jiným způsobem (bez použití páčidla:roker ) otevřít tyto dveře??....případně, dá se sundat tapec ze zavřených dveří??(to je asi hovadina, že...) ...děkuji za odpovědi.... Citovat
P607Olda Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Kdyby se ti podařilo to nahřát, např. v garáži zatopit, anebo namířit infratopidlo na ty dveře, aby měly včetně vnitřku tak 30 až 40 stupňů, tak by to asi povolilo, a pak rychle opravit. Citovat
Tomin0007 Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 Díky za radu.....je pravda, že když bylo trošku tepleji, tak ten zámek povolil rychleji....nejspíš na to má teplota vliv....vyzkoušíme a uvidíme Citovat
Tomin0007 Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 Měl jsi pravdu Oldo, zabralo to........ted ještě sundat tapec a dát to do pořádku....ještě jednou díky za radu Citovat
PecaTu Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Kdy se ti stávalo že ti to nešlo otevřít při standardním, nebo nadstandardním zamykáním? Mě se to stávalo vždy když jsem zamknul na dvakrát tedy nadstandardním zamykání a když bylo pod nulou, tak jsem to řešil tím že jsem zamykal normálně. Nic méně to po nějaké době to začalo blbnout více a to že po otevření dveří již nešli nazpět zavřít a musel jsem určitou dobu čekat nežli se prohřál interiér:(. Nezbylo tedy nic jiného nežli rozebrat tapec, vyndat zámek a celí ho promazat prozatím musím zaklepat že mám klid. Citovat
Tomin0007 Odesláno 21. březen 2011 Autor Odesláno 21. březen 2011 Zamykám na dvakrát, takže je dost možná, že to bude to samý co u tebe.....musím počkat, až se udělá trošku hezky, abych to mohl rozebrat....a pak mazat, mazat a mazat .... koukám, že máme docela horkokrevný auto, který se zimě brání seč může Citovat
PecaTu Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 To rozhodně, zima mu vůbec nesvědčí stěrače přimrzají zrcátka se neodklápějí dveře neodemykají a když tak již nejdou zavřít, no prostě super káry:super. Na druhou stranu co by jsme mi nebo naši mechanici dělali kdyby se nic nekazilo:D. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.