Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapsani kol do TP

Recommended Posts

Odesláno

takže pokud čtu správně, tak stačí poslat email na ronal jestli by bylo možné vystavit TL ke kolům xx s pneumatikama xx a k vozu xx a oni ho zašlou?

Odesláno

Tak na ronal jsem si napsal a chtějí vědět jestli jsem kola koupil u nich jinak stojí vystavení 1000Kč. Kdybych jim řekl, že u nich tak určitě by po tom pátrali v objednávkách.

Odesláno

1000 Kč? Asi změna, někdo si na to posvítil. Já bych uvedl, že jsi koupil vůz osazen koly Ronal (typ si vymysli, ale aby byl na tvůj model vyráběn - zjisti třeba přes konfigurátor). Pak nic nedopátrají, auto mohlo být dovezené atd. ;)

Odesláno

Koukám, že chceš přesnou kuchařku: :roker

Dobrý den,

zakoupil jsem vůz Peugeot 307 2.0 HDi 79 kW a mám na něm Vaše krásná 16\" kola Ronal R54, ale bohužel je nemám v TP. Můžeme mi vystavit typový list?

Děkuji.

S pozdravem

Martyy

Odesláno

Zkus nejdříve s tím na úřad, mně úředník řekl: \"Na tak starý auto nový kola ... to Vám je tam dávali přímo v Ronalu, že?\" Já: \"Ano.\" Úředník: \"To jste na tu technickou ani nemusel, typový list mi stačí.\"

Na STK je vhodné o tom technika typu \"K\" informovat, případně ho i finančně zainteresovat.

PS: Na STK jeď jedině v případě, že máš na autě ty gumy, které jsou na typovém listu! Pak už by to chtělo fakt známost, abys prošel s úplně jinýma kolama ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...