Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapsani kol do TP

Recommended Posts

Odesláno

tak se podělím o svůj zážitek se zapsáním kol do TP 5008.Došel jsem na úřad, poukázal na to, že 5008 v motorizaci 1,6 Hdi se z fabriky dodávají s koly 16\" - 18 \" a řekl,že já má zapsaný pouze 16\", že bych chtěl 17\" dopsat do TP. Paní si vzala TP a bez řečí mi je dopsala.Pouze se podívala na stránky Peugeota , zda je to pravda co jí povídám.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte, omlouvám se, že to tu obnovuju, ale hodlám zapsat 15\" kola od zn. Borbet (nedodávají TP pro čr) do TP a jestli jsem to dobře pochopil, tak:

1. Vybrat kola od Ronalu se stejným průměrem, šířkou a nejlépe i ET

2. Napsat do Ronalu o TL (co jim mám napsat? Že jsem si od nich koupil kola a teď žádám o TL?)

3. Vytisknout TL, nahodit kola, zajet na STK, nechat si dát razítko

4. Zajet na MÚ na registr vozidel a tam to nechat zapsat do TP

říkám to dobře? :)

Odesláno
Závist lidí je nevyspitatelná. Já bych to moc nešířil, že ti to napsala jen tak. K tomu musíš dostat Typový list, kde na Úřadě se musí udělat kopii, čímž se jistí, že to zapsala oprávněně. :myslim

Ma pravdu ,ten list ti seberou na urade. Taky jsem to tak mel za 2 tis. z Peug. a papir od technoka si nechali na urade.

Odesláno

mam otazku ohledne toho TL!! Kdyz o nej budu zadat musim jim napsat i na jake auto to bude ?? diky

Nejak jsem nepostrehl jestli mi staci TL anebo ten Tl musi byt primo na moje auto !!

[upravil dne 13/1/13 16:25 od BiFF]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...