Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapsani kol do TP

Recommended Posts

Odesláno

radime: zrovna teď jsem na tebe myslel a koukal kdo je online ;) nekecám :) pošli maila kde bude to co chci

jinak budu to dělat tak ,že budu posílat tak 5 žádostí najednou-kdyby to posílal Peugeot jednotlivě to by mě asi \"miloval\" zatím to tak vychazí ;)

tak šup šup :papa

[upravil dne 13/4/14 13:20 od Gabriel 307]

Odesláno

no jo jsem v práci a myšlenky mám někde jinde . . . jen mě napadlo jak jsi psal,že na nich jezdíš a potřeboval by si je zapsat do TP

ale ja vás obesílat nebudu :bojim jestli náhodou nechce potvrzení i někdo další :aut

Odesláno

Gabrieli, cetl jsem ze se tam stala chybka pri vypisu, mohl bych poprosit jestli by mohli overit i ty moje kola? Jak jsem uz psal, u me dali na 99,9% rozmery gum pro sedan, ne pro Coupe, Coupe nikdy ET 20 nemelo. diky

Návštěvník
Odesláno

Hele tak ten druhej peugeot jak jsem psal asi nic, sestra odmítá sdělit VIN, tak má smůlu. Adresu kam to pak poslat chceš rovnou, nebo až to budeš mít doma, abys v tom teď neměl bordel?

Odesláno
Ducatista:teď si to po.ral :grr:bacha :bacha;) ;) ;) (bacha smajlík) ja se na to chystal večer a chtěl jsem tě překvapit(i když za výsledek neručím)

:papa

jak jsem precetl tu prvni větu, taxem se lekl co jsem udelal :D:papa
Odesláno

proč to děláme přes Peugeot SK když to jde i tady ? nebo o tom nikdo neví:myslimhttp://www.peugeot-club.com/topic/93294-poplatek-potvrzeni-alternativnich-rozmeru-/#1558024

Odesláno

běž na úřad a zeptej se a dej vědět ;):papa neboj potvrzení zatím neruším-nekončím to,zatím všechno pokračuje

ale bylo by dobré zjistit zda to tak funguje i někde jinde :myslim;):papa

edit: tak jsem volal na odbor dopravy v Lysé nad Labem na všechno potřebuji papír,paní připustila,že je nějaký seznam -systém-registr na kola je pro kontrolu ale na všechno potřebuje nějaký papír od výrobce(Peugeot,výrobce kol),že nemůže sama od sebe kola zapsat jen tak

edit: seznam je pro kontrolu-tak ať vás nenapadne ten papír nějak upravovat-když to nebude v seznamu tak máte smolíka(a ja si je budu pro jistotu všechny skenovat) :P

[upravil dne 15/4/14 13:18 od Gabriel 307]

[upravil dne 15/4/14 13:23 od Gabriel 307]

Odesláno

Tak 9 papírů je doma (Slovensko),ale rozměry nevíme.Hned jak jsem volal s mámou a řekla mi,že už má další zásilku doma,sedla na kolo a odvezla papíry k sousedce kde bydlí tchán-v pátek přijedou do Milovic(mají tady dceru+vnoučata).

Tak uvidíme ;)

Odesláno
Ducatista:

Peugeot 206 1.6 HDi

165/70 R13 79T 5.0 J13 ET28

175/65 R14 82T,H 5.5 J14 ET28

185/65 R14 86T 5.5 J14 ET28

195/55 R15 85H 6.0 J15 ET27

195/55 R15 85H M+S 6.0 J15 ET27

Ducatista: potvrzení na Coupé přišlo stejné jak jsem tady psal rozměry . . . tak nevím kde je chyba :(

Ahoj, tak já hlásím že to je taky omyl. Mám 1.6 HDI, která má jako 2.0 GTI kotouče 266 mm, tzn. že tam nejdou přes třmeny nasadit 14\" kola, 13\" už vůbec nehrozí (v českým TP mám napsány jen 15ky a 16ky). A paradoxně 16ky, který jsou jako výchozí kola v serviceboxu, i na etiketě na sloupku auta vedle dveří, tam taky nejsou.

Přijde mi, že to posílají univerzálně všem stejně, podle nejslabší motorizace. Když se podíváš na jiné kluky kteří dostali výpis kol, tak i 206 1.1i uživatele otaznik_206 má vypsány kola stejně jako moje 1.6 HDI....

A u Coupe jsme si psali už minule, výpis je na 100% pro sedan.

Ale neber to prosím jako nějaký nevděk nebo hudrování, i přesto Ti moc děkuju za ochotu, jen tenhle výpis mi nijak nepomůže... ;)

Odesláno

Přesně jak píše Ducatista, já mám také výchozí kola 16\" a ty mi tam z toho slovenska vůbec nedali.. Proto píšu, zajděte na úřad a zeptejte se tam. :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...