Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapsani kol do TP

Recommended Posts

Odesláno

Na 15\" v rozmeru z P306 Gti (195/55/R15) nekdo TL nemate ? Nebo tusi nekdo kde a jak sehnat ? Ronal uz za to chce 1.000,- :(

Odesláno

Jeeeej to bys byl zlatej !!! :) Hodim Ti do SZ adresu ok ?

Nespecha to btw ;)

Odesláno

Ahoj mám 306 z roku 2000 1.6 100k a sháním typový list na litá kola 16\". Byl by někdo tak hodný a poslal mě TP, popřípadě i TUV v PDF na email? Moc by mě to pomohlo. Já už bych si udělal potom případnou změnu na své auto v editoru. Předem moc děkuji. Email je RShadow12@centrum.cz

Odesláno

Zdravím-měl jsem v techničáku zapsané jen 14-ky kola. Mám 1.8 16v 81 Kw... Stavil jsem se do Peugeotu a tam mi ochotný pán poradil, že když mám druhopis tak mohla nějaká úřednice udělat chybu... Zašel jsem na úřad a skutečně to tak bylo :) Tak mi jedna ochotná paní vše dopsala. Tímto děkuji za ochotu v Peugeotu :) Ušetřili mi 1500 za žádost o zapsání Alu kol :);)

Odesláno

slavik8: Rozveď tu myšlenku. Co ti píše Servise Box dle VINu? 14\", 15\" nebo 16\"? Případně kde ta paní na úřadě vyhrabala jiné rozměry pneu krom těch 14\", které tam byly?

Odesláno

Co se týká 306ky tak myslím, že pro 1.8 81kW jsou v serviceboxu napsány jak 14\" tak 15\". Podle podpisu, ale má slavik8 406ku a ta snad ani 14\" neměla nebo se pletu?

Odesláno

Nazdar, řešil někdo zápis kol u p206 gti? Protože v TP mám pouze 185/55/15...přitom jsem si auto koupil s 195/45/16 na origo ouraganech a i v service boxu mi dle vin vyjely v nabídce ouragany 16\"...mimochodem u nějakého e-shopu mi po zadání auta dokonce nabízejí 17ky :o myslíte, že i tak mi peugeo zamítne zápis? Auto je ze Švýcarska:myslim

Odesláno

Většinou je to tak, že lidi v TP mají to samé, co je v SB a pug nevystavuje doklad na žádné alternativní rozměry (ač se třeba na stejné auto dávaly). Podle mě by ti měli dát nějaký doklad na rozměr, který máš v TP, neměl by s tím být problém. Jenom možná počítej s nějakým poplatkem ... :myslim

Odesláno

No, měl jsem origo 14.... Šel jsem na úřád(poté co jsem navštívil Peugeot), jestli nějaká úřednice neudělala chybu a nezapoměla napsat alternativní pneu-disky... V mém případě 15. Paní na úřadě vzala spis a tam zjistil, že mám skutečně alternativní pneu 15. Řekla ať počkám, že to dopíše a hned dá.... ;)

Odesláno

Ja som elektronicky na strankach peugeotu zaziadal ci mi neposlu potvrdenie o alternativnych pneu obdrzal som toto

m-9oc2cfmc.jpg

Je to divne kedze v TP mam zapisane len ten prvy rozmer ale prekvapili ma milo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...