Phreil Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Zdravím, měl bych takový dotaz, když venku prší a zapnu v autě topení (teplý vzduch) tak mi jde z topení doslova pára, na studený vzduch to nedělá a když neprší tak taky ne. Díky moc. Citovat
Ferry Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 treba je to normalni, nenapsal jsi, v jakym aute ti to dela, tak pokud se jedna napriklad o toto vozidlo http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011022001 tak je vse v poradku Citovat
Benžík Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Nepíšeš, o jaký auto jde, ale vypadá to, jak kdyby ti chcalo do topení, výměník topení má teplotu jako motor, tak se to tam odpařuje a dělá páru. Citovat
P607Olda Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Nejspíš máš ucpané odtoky - odtok na pravé straně - pod čelním sklem, takže dešťová voda přepadá do topení. Citovat
Phreil Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 Mám 306, jo dělá to jenom za deště, ani nevím že tam je nějaký odtok na dešťovéu vodu, to by mohlo být ono, díkes. Citovat
P607Olda Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 To uvidíš, jak otevřeš kapotu, u skla. Plasty se dají sundat rukou. Už si to moc nepamatuju, 306 už nemám. Vyčisti to na obou stranách, vlevo je ohrožen motorek stěračů. Citovat
Phreil Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 Díky moc, zejtra to hned vyzkoumám. Jinak chladící kapalina se neztrácí. Citovat
Qcko Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Ten odtok je na pravej strane, ked das dole plast pod prednym sklom (na pravej strane) uvidis tam plastove \"sanie\",odskrutkuj taky ocelovy trojuholnik (myslim ze ho drzia 3 skrutky), \"sanie\" je prichytene takom plastovou pruznou prichytkou (neviem ako to nazvat, ale vyzera to ako vlnity plast), das ho cele dole, tym sa dostanes k odtoku, je napravo dole (v smere jazdy), mam pocit ze je to dokonca vedene cez interier a je na to napojena aj nadoba ktora je na spodku ventilatora ... pretlacit vzduchom, pripadne nejako dostupne vycistit, hlavne je ze ked tam nalejes vodu tak ti musi tiect pod auto. ...dalsia trubka je aj na tom plastovom \"sani\", to si precisti tiez. Citovat
hugo.v.r. Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Mám problém vzdáleně podobný, nechci zakládat nové téma, poptám se tady: když zatopím naplno, cítím po chvíli z výdechů trochu smrad fridexu, ale okna se nerosí, kapalina je už dva roky na stejné hladině a zatepla jsou hadice normálně natlakovaný. Při \"studeným\" větrání to necítím. Kdyby tam byla třeba i sebemenší dirička, přeci by to bylo po takový době aspoň trochu znát na množství kapaliny, ne ? Citovat
P607Olda Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Úbytek kapaliny je nepatrný, na smrad to stačí. Jednoduché řešení - povol trochu víčko chladiče, aby kapalina netlakovala. Samozřejmě tím snížíš bod varu z 110st (pod tlakem) na 100 st., ale pro běžné ježdění by to snad stačilo, když ho nebudeš honit do kopce. Anebo se tam zkus podívat, může být někde netěsnost na zaústění hadice. Citovat
hugo.v.r. Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 Zkusim. Každopádně poté, co mi v kufru padla a vytekla pixla s VIFem, už mně to tolik netrápí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.