Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

caute mam problem. odhnila mi ta gumicka v cape, cim je spojena tycka radenia s radiacov pakou, a cela tycka mi padla dole. potreboval by som to vymenit, ale neviem odkial mam zacat a com mam objednat. ak mozte, poradte, diky

bude sa jednat asi o cele tiahlo

[upravil dne 17.3.2011 18:53 vdacny]

[upravil dne 17.3.2011 18:58 vdacny]

[upravil dne 17.3.2011 19:07 vdacny]

Odesláno

juj. auto mi ostalo v robote, nechcel som to riskovat ze mi to vyskori pocas jazdy a z hlavy vin neviem. neda sa to bez toho, popis auta mam dole. v podstate ma zaujima ako a co mam vymenit a co mam kupit. ci sa da kupit iba ten gumeny kruzok a nejako ho narvat do toho ocka, alebo tu tycku s tym ockom celu kupit novu. a hlavne ako sa k tomu dostanem. dneska u nas ku....ky prsalo tak som sa na to len kukol a na prvy pohlad je to cele pod motorom, takze pristup dost stazeny

Odesláno

P607Olda: nie nie, ja myslim salt paku, 1,2,3,4,5,r. :). vyskocilo mi to z toho klbu co ide z prevodovky. je to spojene takym silentblokom co je v oku na konci tiahla. ukazuje na to ta zelena sipka

post-11210-14109616164914_thumb.jpg

[upravil dne 17.3.2011 20:04 vdacny]

Odesláno

VIN je ve velkém TP a ten hádám v autě nevozíš. :myslim Nebo ve smlouvě na povinný. atp.

Kdyby jsi věděl alespoň DAM číslo tak se to určí přesně co tam máš.

Odesláno

ten obrázek co dal jarda105 je ze Serviceboxu, podle DAM bylo tvoje auto vyrobeno (listopad)-november 21. 1995, takže potřebuješ díl 2452 74 za 780kč v pežo :papa

nevšiml jsem si,že máš datum výroby v podpisu :D

[upravil dne 21/3/11 13:40 ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...