Pe.Tr Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 v poho, jakej mas interier , me se moc libi lanciacky modry Citovat
KLATIL Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Tmavě modrý velur, sedačky taktéž tmavě modrý perforovaný velur, ale již je skryt pod potahy (strašná údržba) Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 zavidim , modra byla ,je hezka moooooc Citovat
KLATIL Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 naše fa. děkuje později až se dostanu domů cca so/ne nafotím pár prezentačních foteček Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 to určitě udělej , ja mam jen nudnou Alcantaru Citovat
KLATIL Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 a čo si představuješ pod slovem \"nudnou\" Citovat
bajza206 SW Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Lancia má fakt nejkrásnější předek a ty interiery jsou taky pěkný vítám tě tady a přeji mnoho štastných km:papa:papa:papa:papa já to řikal že ty 807čkáře ještě předběhnem:D:D:D:D Citovat
Tango C8 Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 Tak tě taky vítám, ale viděl jsem už hezčí zadky, C8 mě zrovna nerajcuje :roker Hm, tady ale řešíme zadek auta, zatím:D:D:D Jasně, že jiné zadky jsou hezčí. Ale když bude stát vedle sebe C8 a 807, tak asi bude hezčí zadek u C8. Citovat
Tango C8 Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 zavidim , modra byla ,je hezka moooooc Hm, Lancia Phedra v zlaté barvě a žlutý vnitřek :aut:aut:super Citovat
Tango C8 Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 Lancia má fakt nejkrásnější předek a ty interiery jsou taky pěkný vítám tě tady a přeji mnoho štastných km:papa:papa:papa:papa já to řikal že ty 807čkáře ještě předběhnem:D:D:D:D No, jistěěěěěěěě:D Citovat
Bigbadjohn Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 Měli jsme v práci služební Renaulty. Jednu Lagunu a několik Meganů. No a tehdy jsem zjistil, že ten znak na kapotě, co asi všem Čechům cosi připomíná, tam není samoúčelně, že to je auto na píp. Bohužel jsme je zrovna koupili v době, kdy si tak strašně zkazily jméno. Přiznávám, že ta starší generace někdy do roku 2000 byla o hodně lepší. Ale na těch služebních se pokazilo vše co mohlo, a od ty doby bych je domů nechtěl Několikrát odešlo turbo, elektronický plyn měl fakt neuvěřitelnou prodlevu, ve jménu ekologie to nejelo, zlobily čidla na tlak v pneumatikách, startování ve srovnání s předchozími Octaviemi byla katastrofa (douhé žhavení a přesto to nechytalo, klepalo se to jak drahej pes), spotřeba o dva litry vyšší než u Octavie. Jednu výhodu ta Laguna ale měla. Byl to pohodlnej kočár. Teda tenkrát jsem si to myslel. Dneska když mám cé osmu, zjišťuju, že ani to pohodlí nebylo až tak úžasný. Ale je fakt, že to bylo fakt v éoře jejich nejnepovedenějších aut. Před a po to bylo značně lepší, ale ztracená důvěra se hodně těžko získává. Tak asi tolik můj názor na Renaulty. Citovat
KLATIL Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 to určitě udělej , ja mam jen nudnou Alcantaru Tak tady je malá prezentačka. Tak tohle není ještě orginál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.