Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Lancia má fakt nejkrásnější předek a ty interiery jsou taky pěkný vítám tě tady a přeji mnoho štastných km:papa:papa:papa:papa

já to řikal že ty 807čkáře ještě předběhnem:D:D:D:D

Odesláno
Tak tě taky vítám, ale viděl jsem už hezčí zadky, C8 mě zrovna nerajcuje :D:roker

Hm, tady ale řešíme zadek auta, zatím:D:D:D :roker Jasně, že jiné zadky jsou hezčí. :P Ale když bude stát vedle sebe C8 a 807, tak asi bude hezčí zadek u C8.:aut

Odesláno
Lancia má fakt nejkrásnější předek a ty interiery jsou taky pěkný vítám tě tady a přeji mnoho štastných km:papa:papa:papa:papa

já to řikal že ty 807čkáře ještě předběhnem:D:D:D:D

No,:D jistěěěěěěěě:D:D

Odesláno

Měli jsme v práci služební Renaulty. Jednu Lagunu a několik Meganů. No a tehdy jsem zjistil, že ten znak na kapotě, co asi všem Čechům cosi připomíná, tam není samoúčelně, že to je auto na píp. Bohužel jsme je zrovna koupili v době, kdy si tak strašně zkazily jméno. Přiznávám, že ta starší generace někdy do roku 2000 byla o hodně lepší. Ale na těch služebních se pokazilo vše co mohlo, a od ty doby bych je domů nechtěl :bojim Několikrát odešlo turbo, elektronický plyn měl fakt neuvěřitelnou prodlevu, ve jménu ekologie to nejelo, zlobily čidla na tlak v pneumatikách, startování ve srovnání s předchozími Octaviemi byla katastrofa (douhé žhavení a přesto to nechytalo, klepalo se to jak drahej pes), spotřeba o dva litry vyšší než u Octavie. Jednu výhodu ta Laguna ale měla. Byl to pohodlnej kočár. Teda tenkrát jsem si to myslel. Dneska když mám cé osmu, zjišťuju, že ani to pohodlí nebylo až tak úžasný. Ale je fakt, že to bylo fakt v éoře jejich nejnepovedenějších aut. Před a po to bylo značně lepší, ale ztracená důvěra se hodně těžko získává. Tak asi tolik můj názor na Renaulty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...