Agrafik Odesláno 31. březen 2011 Autor Odesláno 31. březen 2011 Milhaus65: Jestli se mrkneš, tak já si rád počkám, co vše to obnáší. Dolívá se pak i olej do převodovky? Tomuhle moc nerozumím. Díky. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 při výměně poloosy se nejprve vypustí olej z převodovky a po výměně poloosy se ten samý olej naleje zpátky (může se doplnit novým olejem na předepsané množství) taky se po výměně poloosy může nalít úplně nový olej a tím je hned provedena výměna oleje v převodovce--podle přání zákazníka [upravil dne 31/3/11 17:36 ozzy56] Citovat
Agrafik Odesláno 31. březen 2011 Autor Odesláno 31. březen 2011 No hlavně aby uměli ten olej správně dolít - raději vyměnit, když všude tvrdí že se olej nemění. Tím nechcu servisy podcenit, ale tohle se asi nedělá každy den. Díky všem za odpovědi na blbé otázky. . Citovat
Agrafik Odesláno 14. duben 2011 Autor Odesláno 14. duben 2011 Tak podle toho co jsem vyčuchal na netu to bude pravděpodobně ta pravá poloosa s tím ložiskem. Ta cena za ten repas je základní? a teoreticky podle staří vozu by mohla vyjít i sleva 20%, tedy jestli to ještě platí. Teď ještě najít servis, kde to už dělali:) . Citovat
Agrafik Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 Pro upřesnění. Když zatáčím doprava, tak se to částečně zklidní. Které kolo je vlastně v záběru? Vnější, nebo vnitřní. Citovat
Duffusss Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 No podobny problem mam aj ja ked ides do vecsieho kopca tak mi to zacne vibravat s celym predkom aj do volantu. Po rovine ide bez problemov. A minule som prehadzoval kolesa na letne tak som zistil ze prava poloos z vnutornej strany ze je tam vyhodena vazelina. Ma to nejaky suvis? Citovat
Peugeot 508 SW Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 Oživím to páni. Vyriešil sa tento problém na aute ? Ak áno,tak ako? Ďakujem Citovat
Peugeot 508 SW Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 Riešim to isté. Len mne to búcha a vibruje pri určitých rýchlostiach. Nápravy vymenené komplet všetko aj predná a zadná náprava. Ostali už len poloosi ,náboje a ložiska na výmenu. Čiže niečo z toho to musí byť. Citovat
Agrafik Odesláno 7. květen 2020 Autor Odesláno 7. květen 2020 Vyřešila to výměna levé poloosy. Vůle se dala zjistit i při hýbání poloosou rukama.Ale dělalo to při záběru a při malých rychlostech, tzn. na 1 a 2 st. Citovat
Peugeot 508 SW Odesláno 7. květen 2020 Odesláno 7. květen 2020 Ja to tiež cítim na aute na ľavú poloos dik. Citovat
Agrafik Odesláno 7. květen 2020 Autor Odesláno 7. květen 2020 Na dojem bych se v tomto případě nespoléhal. Chce to kolo dolů, a zkoušet s tou poloosou hýbat nahoru dolů apod. ,pak kousek pootočit, zas zahýbat a pořád dokola. Mi se to projevilo jen v jedné poloze. Po rozebrání byl vybroušený domeček vnitřního kloubu. Citovat
Agrafik Odesláno 8. květen 2020 Autor Odesláno 8. květen 2020 (upraveno) Originál netřeba, existuje náhrada. Upraveno 8. květen 2020 uživatelem Agrafik Citovat
Peugeot 508 SW Odesláno 15. květen 2020 Odesláno 15. květen 2020 Tak poloos vymenená vibrácie do volantu už niesu ,ale to buchnutie od kolesa tam stále je . Asi pôjde zo skaly ,už ma to serie. Citovat
Agrafik Odesláno 15. květen 2020 Autor Odesláno 15. květen 2020 To bouchnutí je něco jako bouchnuti-vrznutí při propružení, zhoupnutí? předku? Citovat
Peugeot 508 SW Odesláno 15. květen 2020 Odesláno 15. květen 2020 Také buchnutie ako kov o kov pri prepružení predku Citovat
Agrafik Odesláno 15. květen 2020 Autor Odesláno 15. květen 2020 Mi takový neidentifikovatelný blbý zvuk dělalo opačně dané táhlo na snímač Amwaru při výměně ložiska v servisu. Pro jistotu jsem zkontroloval všechny. Výsledek bylo asi špatné nastavení charakteristiky tlumiče. Citovat
Peugeot 508 SW Odesláno 15. květen 2020 Odesláno 15. květen 2020 Je to možné stále neviem ako tie výšky nastaviť v dia Citovat
Peugeot 508 SW Odesláno 15. květen 2020 Odesláno 15. květen 2020 Odfotil by si mi čidla Amwaru ako ich máš ty na aute prosím Citovat
Agrafik Odesláno 15. květen 2020 Autor Odesláno 15. květen 2020 Pokud si do výšek přes diagnostiku nijak nevrtal, nebo někdo jiný, tak z čidel odpoj táhlo, srovnej ty kulaté díry na čidlu proti sobě a uvídíš, kterým směrem by mělo být to táhlo dané. Pokud to budeš dělat se sundaným kolem, tak ho musíš přizvednout do správné polohy. Zkusím nafotit, pokud se k tomu dostanu bez zvedáku, sundání kola ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.