Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

z funkčního hlediska černou střechu? jaka je funkce? že na to bude pařit slunko?

tema mělo 124 stran a bylo nepřehledny. ted mam zmenšenou verzi viz muj podpis.

Odesláno

no tak dobre,funkcni i vzhledovy. protoze kolem anteny mam rezavou pradavici jako krava,tak o prumeru 8 centaku a pak jednou mi teklo stresnim okynkem,tak nejsem to spravil,zalepil jsem ho izolepu a slunicko mi sezralo uplne celej lak...

Odesláno

Krásavec to je veru :-) Tie pežoťácke kolesá som mal aj ja vyhliadnuté ale potom z toho akosi zišlo. Ale pekne si ich nastriekal, tá čierna s chrómovým leskom fakt idú k sebe :-)

Odesláno

Hovoríš o kolesách alebo o nápade polepiť celé auto nálepkami? :D Kolesá ma teda pravdupovediac moc neočarili a na tie nálepky máš pekný lak, bude ho škoda :-) Prípadne ak si tým myslel že si chceš kúpiť twingo tak to absolútne zamietam :D

Odesláno

myslel jsem ty samolepky na ten blatnik :D, prave ze na fotkach to videt neni,takze blatnik ma jinej odstin a zacina mistama reznout, protoze neni origo,uz je menenej. uz mam sehnanej origo v moji barve, jen potrebuje rozlestit,takze tohle by bylo jen tak na zkousku na leto jako recese.

Odesláno
Čekal jsem dlouho na toto shrnutí :super. Dá se říct, že je to brácha mé :)

JJ neco na tom bude...:mad: Skoda ze to je bracha brachy auta tveho brachy..:D:D

Odesláno

Jinak vsem dikec... zatim co jsem psal o par prispevku nazpet, pokud dopadne uz konecne prace,tak se zacne jeste trochu vic. uvidime...

Odesláno

Oni, máš to fakt krásný. :potlesk Jsem rád, že jsem k tomu mohl přispět i já svou troškou do mlýna, resp. do interiéru z mého bouraného XSička. :D Jsem zvědav na pokračování příběhu. :super

Odesláno
Čekal jsem dlouho na toto shrnutí :super. Dá se říct, že je to brácha mé :)

JJ neco na tom bude...:mad: Skoda ze to je bracha brachy auta tveho brachy..:D:D

Kdepak hochu... Stále můůůjjjj :D

Odesláno

To stifler: jj jsem rad ze si to tenkrat mel, taky se to blbe schani, lidi tohle vyhazujou.

To milanF1: moc dekuju. udelame nekdy nejaky srazek na kafe, zase nejsi tak daleko..

To Kwasky: to je dobre, co ti za to bracha plati, ze s tim jezdi?

Odesláno

Tak jsem nasel moji jedinou chybu,ktera nevznikla moji chybou. odnesl to jen blatnik a naraznik a napravnice, vse vymeno. uz nikdy vice to nechci zazit... a to byl malinkaty tukanec a cloumlo to se mnou pekne.

post-4401-14109616086252_thumb.jpg

Odesláno

jj pan ne prehlidnul ve slunicku. ja jsem ho videl,ze na me jedete,tak jsem skoro uz stal...

Jinak jsem si vzpomnel,jak jsem chvily bydlel v hradci na private..:D:D uchylak no..

post-4401-14109616086802_thumb.jpg

Odesláno
To stifler: jj jsem rad ze si to tenkrat mel, taky se to blbe schani, lidi tohle vyhazujou.

To milanF1: moc dekuju. udelame nekdy nejaky srazek na kafe, zase nejsi tak daleko..

To Kwasky: to je dobre, co ti za to bracha plati, ze s tim jezdi?

Oni neplatí.... On to bere jako běžnou věc... Ale to někdy probereme třeba po ICQ. Nechci to tady rozvádět. Jinak 306 od ledna spí v garáži, já i brácha jsme v zahraničí a naši s ní nejezdí. První jízda se uskuteční nejdříve v květnu:cool:

[upravil dne 15.3.11 10:01 Kvasky]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...