Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes som sa vrhol na vyberanie startera, samotny proces bola brnkacka, pol hodka a bol vonku... ale prekvapila ma jeho velkost :o ... je strasne krpaty a preto sa chcem spytat ci by tam pasoval nejaky vykonnejsi (napr. z 2.2HDi), hmm

...pripadne je mozne tento co tam je nejako \"vylepsit\"? Je to Mitsubishi :)

EDIT: presunte to pls do Servisu, nejako to skocilo do Pokecu :mad:

[upravil dne 14/3/11 17:15 Qcko]

Odesláno

No tak ja mam 80kW, udrzbu samozrejme idem urobit, preto som ho vybral, zasluzi si, len ma proste zaskocila jeho velkost, cakal som na diesely nieco vacsie:roll

Odesláno

To Qcko: Ozzy56 měl na mysli výkon startéru, ne auta. Dělají více výkonových variant 1,1kW, 1,4kW atp. A dneska už dělají převodové startéry, tudíž nemusí být tak velké a udělají tu samu praci.. rozdělat, promazat, podivat se jak sou na tom uhlíky a hodit zpět do auta

Odesláno

Keď to riešiš, asi ti blbol. Mne tiež akosi pomaly točil, mal veľký odber, až tak, že mi zresetoval radio, ako keby som odpojil baterku tiež som rozmýšľal, či ho nevymeniť za výkonnejší, ale dal som ho opraviť - výmena púzdier a uhlíkov a točí ako zmyslov zbavený.

Odesláno

Opl405: vykon starteru sa odvija od vykonu auta predsa, ako si aj napisal :) ... mne islo v otazke o to ci by tam pasoval starter napr. z 2.2HDi :)

lubokpz: presne tak, rozoberiem ho, vycistim, co sa bude dat vymenim a uvidim ako to pojde :)

Odesláno

já měnil uhlíky na startéru na 309tce, raději už jsem koupil i držák, promazal volnoběžku a šlape zase jak nový :) Celá ta sranda přišla na 273Kč, po 20 letech provozu? no nekup to :roker:D

Odesláno

Taky mám problém se startováním. V Peugeot servisu na dia mi sdělil že je to startérem že tam mám MITSIBISHI a že jsou to děsné šmejdy a často jdou do pekel. Nabídl mi repasi za 6000,- Kč, v AK jsem našel nový za necelé 3000,- Kč. Tak mám takový dojem, že mě chtěl v servisu natáhnout na dobrý výdělek.

Jen drobný dotaz - dají se do origo MITSUBISHI stratéru uhlíky sehnat - v AK mi nebyl schopen odpovědět.

Odesláno

Mam tiez Mitsubishi, uhliky aj vsetko vymenene a krasne to startuje, uplne iny zvuk...co sa tyka dielov tak komplet vsetko na tej starter maju v dielni kam davam taketo veci robit, repas aj s pracou ma vysiel na 30e, krasa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...