arino Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 zdravim pezotakov. mam problem so spotrebou na mojej 307micke- kedze je tento motor vacsinou v 206 tak som dal tento dotaz aj sem. mam tam 1.4HDi a spotreba sami pohybuje okolo 10 litrov a jazdim mesto/dialnica.50/50. chcel by som od vas radu na co sa zamerat pri hladani chyby. chyba sa mi ukazala po vycisteni palivovej sustavy a nejakych snimacov. auto inac nedymi ani sa to inac neprejavuje len tou spotrebou. Dakujem za vase napady Citovat
SB113 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Čo zistila diagnostika? Snímač teploty je v poriadku? Pneu - ako sú nahustené? Spotreba je vysoká - ako si ju meral? Citovat
Cinicman Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 No ty vole... 10 litrov na tomto motore je teda hooodne nad priemerom... čo ja viem tak sused má tiež 307 s 1.4HDI a hovoril, že jazdí tak okolo 5L/100km... Citovat
arino Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 meral som ju podla tankovania doplna... a na diagnostiku idem az v piatok, no dovtedy chcem vediet na co sa mam zamerat? a pneu su ok. Citovat
arino Odesláno 26. březen 2011 Autor Odesláno 26. březen 2011 diagnostika neukazala ziadnu chybu. po prezreti motora je v sacom potruby olej takze predpokladam problemy s turbom. mate nejake skusenosti na tomto motore s turbom? mam tam dat nove alebo bude stacit repas? Citovat
arino Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 takže... turbo mám vymenené. popri tejto výmene som si pri čítaní auta spojazdnil aj palubný počítač. spotreba mi klesla ale stále to nieje ono. teraz mi PP ukazuje 6litrov kombinovanú. nenapadá vás niečo??? Citovat
Zazimir Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Já nevím, příčin může být hafo, zkus auto postupně zdvihnout a protočit jednotlivá kola, zkontrolovat ložiska, popřípadě zda se brzdy vracejí. Dále jakou používáš naftu, zkus tam nalít Vervu a předtím tam dát ještě aditivum, třeba VIF Supediesel. Co zahrádka, nestraší na střeše auta ? Palivový filtr, kdy byl naposled měněný, to samé vzduchový, ale jelikož se měnilo turbo, tak ten bude nový. Nevím, ví mne zatím nenapadá :-)) Citovat
arino Odesláno 8. duben 2011 Autor Odesláno 8. duben 2011 filtre mam nové a kolesa mi nič nebrzdí.. idú mi pekne... naftu tankujem väčšinou na shell a v zime som lial aj aditivum. asi budem mať možnosť porovnať s inou 1.4kou, tak si cez diagnostiku porovnam jednotlive hodnoty ako tlak na palivovej rampe a podobne Citovat
straki007 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 filtre mam nové a kolesa mi nič nebrzdí.. idú mi pekne... naftu tankujem väčšinou na shell a v zime som lial aj aditivum. asi budem mať možnosť porovnať s inou 1.4kou, tak si cez diagnostiku porovnam jednotlive hodnoty ako tlak na palivovej rampe a podobne Na diag nic nezjistis podle porovnavani protoze u edc16 jsou hodnoty jine a jenom te to pomate.... Na Shell netankuj=hodne aditiv (a ty jeste davas vic) a parafinu. Tankuj jinde obycejnou naftu a posli si vstriky na nastaveni a dej si auti nachipovat...... Tezka \"krava\" musi hodne sezrat....... Citovat
arino Odesláno 8. duben 2011 Autor Odesláno 8. duben 2011 na shellke tankujem len tu obyčajnú ale zmením čerpaciu . a vstreky skúsim dat niekomu nastaviť ale nepoznám nikoho kto s týmto robí a chipnut by som ho nechcel dať, predsa je to už staršie auto. je to síce tažké auto ale ja to porovnávam z údajami ktoré mám z minulej jary, kedy mi vychádzala podľa tankovania kombinovaná 5,2 a nič sa na mojej trase nezmenilo. stale len do práce a späť. preto hľadám neakú zmenu v agregáte- nejaký snímač si myslím, že niečo zle vyhodnocuje- aj keď ako chybu to nehlási Citovat
Zazimir Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Ještě mne napadlo, nevymetl Peugeotek nějakou jarní díru v silnici a jestli není hnutá geometrie kol ? To by také mělo docela vliv. Citovat
arino Odesláno 8. duben 2011 Autor Odesláno 8. duben 2011 kebyže som mal zlu geometriu nevšimol by som si to na pneumatikách? sú zjazdené symetrický a ani mi neťahá do strany, podvozok je tichý, nič mi neklepe... Citovat
Zazimir Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 To mohlo být třeba před týdnem, na pneumatikách nic vidět ještě není, jenom to víc hučí. Ale tahalo by to za volant, to je pravda. Citovat
arino Odesláno 8. duben 2011 Autor Odesláno 8. duben 2011 ja to asi necham tak a jazdenim sa snad ta chyba ukaze Citovat
straki007 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Ještě mne napadlo, nevymetl Peugeotek nějakou jarní díru v silnici a jestli není hnutá geometrie kol ? To by také mělo docela vliv. A jaky vliv na to by mela geometrie?????¨ Jako ze je spatna geometrie a mam vysokou spotrebu??? Citovat
arino Odesláno 9. duben 2011 Autor Odesláno 9. duben 2011 napadla ma ešte takáto vec keďže som mal menené turbo. turbo som zohnal z totalky kde malo majazdene nejakých 40000km. technik ktory mi ho menil na nom nič nenastavoval- myslím tým obtok turba. ako sa to nastavuje aby to bolo urcite OK? Citovat
straki007 Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 napadla ma ešte takáto vec keďže som mal menené turbo. turbo som zohnal z totalky kde malo majazdene nejakých 40000km. technik ktory mi ho menil na nom nič nenastavoval- myslím tým obtok turba. ako sa to nastavuje aby to bolo urcite OK? Nijak. Je to nastavvene pro kazde turbo.Ne pro kazde auto. To neva ze bylo z jineho auta. Jen aby bylo dobre to turbo. A zkus jeste vzpominat co se na tom aute delalo........ted kdyz te napadla takova \"malickost\" s tim turbem Citovat
arino Odesláno 10. duben 2011 Autor Odesláno 10. duben 2011 tak trochu som sapohral s diagnostikou a tu su vysledky: je to pri voľnobežných otáčkach: 803ot/min korekce dodávky vstrikovace valce 1: 0,02 korekce dodávky vstrikovace valce 3: -0,41 korekce dodávky vstrikovace valce 4: 0,11 korekce dodávky vstrikovace valce 2: 0,35 potom ked som si dal graficke zobrazenie tak: korekce dodávky vstrikovace valce 2 sa pohybuje v hodnotách 0,39 až 0,35 korekce dodávky vstrikovace valce 3 sa pohybuje v hodnotách -0,36 až -0,41 Citovat
straki007 Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 A to myslis ze to je vsechno....?? Myslis ze diagnostika dokazaze ukazet mnozstvi tlaku d prepadu?Nebo velikost davky? Tohle jsou korekce.Ano vypadaji v poradku....ale co kdyz je spatny tlak? Citovat
arino Odesláno 10. duben 2011 Autor Odesláno 10. duben 2011 ja som len bol zvedavý či sú takéto hodnoty v poriadku a som rád že ano no budem hľadať dalej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.