Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Řekne mi někdo, jestli se do 306 5dv. hatch. dělala jiná než šedá stropnice? Chtěl bych černou, tak nevím, jestli shánět, nebo budu muset čalounit. Díky

Odesláno

ja teda nevim zda se davala jina ale mam dojem ze tady nekdo na foru stropnici strikal ne ? :myslim

Odesláno

Tak to je jasne ze ten interier opticky ztmavne a zmensi se no .... Ale jinak pekny ;)

Odesláno

:xvul otázka,kde to drží a jak to sundat???mám to po předchozím majiteli dost odrbané a zasloužilo by si to výměnu nebo aspoň nějakou úpravu :xvul

[upravil dne 14/3/11 17:13 Sulcikcz]

Odesláno

kua, to chci taky, zrovna jsem si rikal,ze ten sedivej strop mi vadi. akorat co pak s clonitkama? plast kolem lampicky se strikne,ale co zbytek?

Odesláno

Musí se odmontovat všechny věci co jsou na stropnici plus všechny plasty které k ní přiléhají.Je dobře přilepená,takže se musí opatrně odlepovat,já to dělal v létě to bylo snažší kvůli teplotě.Normálně jsem mezi stropnici a střechu dával ruku a postupně kolem dokola postupoval ke středu.

A pak jsem jí vytáhnul zadnýma dveřma ven.

Co zbytek? Taky nalakovat ;)

[upravil dne 14/3/11 19:15 Voighta]

post-18305-14109616067046_thumb.jpg

• O 4 měsíce později...
  • O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...