JohnSK Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 Ahojte, potreboval by som poradiť ohľadom pár vecí.Spôsobil som nehodu, pri ktorej som prišiel o ĽP blatník, svetlo, rameno, nárazník a 3 x airbag (vodičová sedačka a hlavové-teraz neviem, či je tam len jeden alebo dva).Potreboval by som vyriešiť airbag v sedačke-je nejaký spôsob ako oklamať RJ aby nehlásila chybu airbagu?Ďakujem za každú radu. Citovat
shark734 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 reaktivovat RJ airbagov u nejakeho autoelektrikara, alebo kupit druhu a do konektorov bagov napchat 2,2ohm odpory Citovat
Judes Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 Keď chceš to auto streliť ďalej tak aj to je jedno riešenie tým odporom, ale ak si ho chceš nechať tak nikdy nevieš kedy by ti ten airbag zachránil život. Citovat
shark734 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 este som zabudol..urcite budu strelene aj pyropasy, tam daj tiez 2,2ohm odpory Citovat
JohnSK Odesláno 13. březen 2011 Autor Odesláno 13. březen 2011 Je zaujímavé, že pyropatrony nestrelili, pásy sú plne funkčné.Auto si chcem nechať a uvedomujem si, že tie ohmy mi život nezachránia, no teraz chcem kúpiť len ten hlavový a sedačku poriešiť tým ohmom.Ešte k tej RJ-vie to spraviť autoelektrikár, či len nejaký borec?Príp. ak niekoho poznáte budem rád... Citovat
shark734 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 ako si zistil ze nestrelili? lebo ja co mam na 307 tak tam to vidiet neni Citovat
JohnSK Odesláno 13. březen 2011 Autor Odesláno 13. březen 2011 Aha, ja som myslel, že keď buchnú, tak pásy zostanú vyvlečené ako kedysi na embéčke. Citovat
shark734 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 nie, pasy sa normalne namotavaju aj zasekavaju...ja mam dobre skusenosti s tymto autoelektrikarom http://www.mkservis.sk/new/uvod.htm urcite sa najde niekto kto to zvladne aj v tvojom okoli Citovat
JohnSK Odesláno 13. březen 2011 Autor Odesláno 13. březen 2011 Zatiaľ ďakujem, zase som o niečo múdrejší. Citovat
shwaara Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Doufám, že pokud tam narveš odpor, tak to případnému kupci alespoň sdělíš... Citovat
JohnSK Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 Ako som už napísal, auto si nechávam. Citovat
JohnSK Odesláno 22. březen 2011 Autor Odesláno 22. březen 2011 Dnes som chcel naštartovať po cca týždni,dialkové nereagovalo, po vložení kĺúča sa ani nerozsvietili kontrolky, no auto naštartovalo, po chvíli napísalo slabá batéria.Po vypnutí motora už centrál i osvetlenie interiéru fungovalo.Baterku som zmeral-12,3V. Pred nehodou sa mi to nikdy nestalo.Mám 2 baterky.Ďakujem za odpovede. Citovat
PecaTu Odesláno 22. březen 2011 Odesláno 22. březen 2011 Zřejmě ti odchází ta druhá baterie, již se to tady řešilo. Zkusil bych ji změřit zátěžákem. Citovat
JohnSK Odesláno 22. březen 2011 Autor Odesláno 22. březen 2011 Keď tak teraz nad tým rozmýšlam tak máš pravdu.Vypisuje mi chybu ABS, slabú batériu, chybu brzd. systému...Asi ju šlaktrafilo, keď mi hasiči po búračke odpojili prednú bateriu a ešte 3 hodiny mi na ceste blikali smerovky+ešte neviem čo... Ďakujem:papa Citovat
Bigbadjohn Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Keď chceš to auto streliť ďalej tak aj to je jedno riešenie tým odporom, ale ak si ho chceš nechať tak nikdy nevieš kedy by ti ten airbag zachránil život. Děláš si srandu? Ty bys auto, který bys prodával vybavil místo airbagů a předpínačů pásů 2,2 ohmovým odporem? Fakt takovýhle lidi žijou mezi námi? Pro sebe bys to opravil a druhýho bys nechal v blažené nevědomosti? Tenhle příspěvek jsi nemohl myslet vážně, že ne? Citovat
Tomin0007 Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Jestli je to myšlený vážně, což doufám že ne, tak se krásně projevila typická česká povaha......\"jak nejde o mě, tak jde o hov*o\"......toto nie, Kefalín, toto nie!!! Citovat
JohnSK Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 Ahojte, tak autíčko je hotové, teraz chcem poriešiť tú RJ airbagov. Vie mi niekto poradiť kde ju nájdem.Ďakujem:papa:papa Citovat
Judes Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Ak som dobre pozeral ta malo by to byť ono. (viď obr.) [upravil dne 29/5/11 22:47 Judes] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.