Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, potreboval by som poradiť ohľadom pár vecí.Spôsobil som nehodu, pri ktorej som prišiel o ĽP blatník, svetlo, rameno, nárazník a 3 x airbag (vodičová sedačka a hlavové-teraz neviem, či je tam len jeden alebo dva).Potreboval by som vyriešiť airbag v sedačke-je nejaký spôsob ako oklamať RJ aby nehlásila chybu airbagu?Ďakujem za každú radu.

Odesláno

Keď chceš to auto streliť ďalej tak aj to je jedno riešenie tým odporom, ale ak si ho chceš nechať tak nikdy nevieš kedy by ti ten airbag zachránil život.

Odesláno

Je zaujímavé, že pyropatrony nestrelili, pásy sú plne funkčné.Auto si chcem nechať a uvedomujem si, že tie ohmy mi život nezachránia, no teraz chcem kúpiť len ten hlavový a sedačku poriešiť tým ohmom.Ešte k tej RJ-vie to spraviť autoelektrikár, či len nejaký borec?Príp. ak niekoho poznáte budem rád...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes som chcel naštartovať po cca týždni,dialkové nereagovalo, po vložení kĺúča sa ani nerozsvietili kontrolky, no auto naštartovalo, po chvíli napísalo slabá batéria.Po vypnutí motora už centrál i osvetlenie interiéru fungovalo.Baterku som zmeral-12,3V.

Pred nehodou sa mi to nikdy nestalo.Mám 2 baterky.Ďakujem za odpovede.

Odesláno

Keď tak teraz nad tým rozmýšlam tak máš pravdu.Vypisuje mi chybu ABS, slabú batériu, chybu brzd. systému...Asi ju šlaktrafilo, keď mi hasiči po búračke odpojili prednú bateriu a ešte 3 hodiny mi na ceste blikali smerovky+ešte neviem čo...

Ďakujem:papa

Odesláno
Keď chceš to auto streliť ďalej tak aj to je jedno riešenie tým odporom, ale ak si ho chceš nechať tak nikdy nevieš kedy by ti ten airbag zachránil život.

Děláš si srandu? Ty bys auto, který bys prodával vybavil místo airbagů a předpínačů pásů 2,2 ohmovým odporem? Fakt takovýhle lidi žijou mezi námi? Pro sebe bys to opravil a druhýho bys nechal v blažené nevědomosti? Tenhle příspěvek jsi nemohl myslet vážně, že ne? :bojim

Odesláno

Jestli je to myšlený vážně, což doufám že ne, tak se krásně projevila typická česká povaha......\"jak nejde o mě, tak jde o hov*o\"......toto nie, Kefalín, toto nie!!! :bojim

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...