Jarda Muller Odesláno 24. leden 2005 Odesláno 24. leden 2005 Mám malý a skromný dotaz : Opět mám pod kobercem u spolujezdce mokro ( malé jezero). Na podzim jsem řešil a obléval přední sklo, dvěře atd...a žádné mokro ani vlhovky nebylo znatelné.....Momentálně mi tam stojí voda a nevím kudy se tam dostala. Pro jistotu jsem odpojil i repro a schoval kabeláž. Zaslepil jsem otvorya nic nepomohlo.Nemáte náhodou myšlenku nebo zkušenost jak to odstranit.....Nevím jak je konstruovaná karoserie. Na tuto stranu to nebylo nebouraný, tak proč ? Díky za nápady Citovat
oddie Odesláno 24. leden 2005 Odesláno 24. leden 2005 Možnosti: a) spolujezdec se počůrává b) protéká to gumou u okna, za palubku, to poléváním okna nepoznáš, ani kdyby ses na hlavu stavěl c) máš vodu v prahu, a šplouchá odtud - řešení je proš?ouchnout odtokové díry, co jsou vespod. Citovat
Jarda Muller Odesláno 24. leden 2005 Autor Odesláno 24. leden 2005 Většinou jezdím sám,ale je to mokré pod hlavním kobercem.spolujezdem za nic nemůže,.......můj názor je taky ten, že to teče kolem gumy u okna. Otvory v prahu zkusím proš?ouchnout....to jsem nezkoušel..díky Citovat
Fusion Odesláno 24. leden 2005 Odesláno 24. leden 2005 mě teče do auta (jenom v myčce) nekde u spolujezdce jak je motor větráku Citovat
oddie Odesláno 24. leden 2005 Odesláno 24. leden 2005 Jo, vidíš, to jsem zapomněl - odtokové otvory v kapse před předním sklem, kde je nasávání do kabiny... Citovat
Jarda Muller Odesláno 24. leden 2005 Autor Odesláno 24. leden 2005 Pravda,ale je k tomu horší přístup......těď to nechám vysušit a budu zkoušet Citovat
oddie Odesláno 24. leden 2005 Odesláno 24. leden 2005 No, přes ten blbej plast pod oknem... Jinak u ségřiný 205 jsem čelní sklo musel podlepit medvědím ho..., protože to tam prosakovalo, a u své kdysi dávno nebožky 205-ky jsem měl přesně ucpané ty díry v prahu - přišel jsem na to až při prudkém zabrzdění po celonočním dešti, kdy se ozvalo mocné šplouchnutí, a vytekla voda za jízdy. V tom prahu tehdy bylo asi 10 litrů vody, co se tam nashromáždila... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.