Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám malý a skromný dotaz : Opět mám pod kobercem u spolujezdce mokro ( malé jezero). Na podzim jsem řešil a obléval přední sklo, dvěře atd...a žádné mokro ani vlhovky nebylo znatelné.....Momentálně mi tam stojí voda a nevím kudy se tam dostala. Pro jistotu jsem odpojil i repro a schoval kabeláž. Zaslepil jsem otvorya nic nepomohlo.Nemáte náhodou myšlenku nebo zkušenost jak to odstranit.....Nevím jak je konstruovaná karoserie. Na tuto stranu to nebylo nebouraný, tak proč ?

Díky za nápady

Odesláno

Možnosti:

a) spolujezdec se počůrává

b) protéká to gumou u okna, za palubku, to poléváním okna nepoznáš, ani kdyby ses na hlavu stavěl

c) máš vodu v prahu, a šplouchá odtud - řešení je proš?ouchnout odtokové díry, co jsou vespod.

Odesláno

Většinou jezdím sám,ale je to mokré pod hlavním kobercem.spolujezdem za nic nemůže,.......můj názor je taky ten, že to teče kolem gumy u okna. Otvory v prahu zkusím proš?ouchnout....to jsem nezkoušel..díky

Odesláno

No, přes ten blbej plast pod oknem...

Jinak u ségřiný 205 jsem čelní sklo musel podlepit medvědím ho..., protože to tam prosakovalo, a u své kdysi dávno nebožky 205-ky jsem měl přesně ucpané ty díry v prahu - přišel jsem na to až při prudkém zabrzdění po celonočním dešti, kdy se ozvalo mocné šplouchnutí, a vytekla voda za jízdy. V tom prahu tehdy bylo asi 10 litrů vody, co se tam nashromáždila...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...