Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Demontáž vodorovných zadnich tyček 406

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem se rozhodl vymenit par veci na zadni naprave a nemuzu sundat na obejich stranach ty vodorovne tycky geom. ze strany kde je to zasroubovano ke kastli. Matici jsou dole, ale srouby ven proste nejdou. Jak se to tam proboha dela? Please...

[upravil dne 13/3/11 22:34 Pe.Tr]

Odesláno

Asi jsou šrouby zarezlé. Jsou excentrické, nastavuje se jimi sbíhavost. Bohužel jsou v gumokovovém pouzdru, takže to pruží. Zkus nastříkat WD40, pokusit se jimi otáčet. Popřípadě našroubovat matici a zkusit vyklepnout. Chtělo by to ale novou matici a možná i šroub.

Odesláno

Jsou nastrikane, a take s nima jde otacet... I kladivem jsem se je snazil vyndat kdyz uz jsem mel nerva... Na jedne strane jsem uz zlomil sroub kdyz jsem sundaval matici. Snad mi daji nove srouby k tem tyckam az je budu kupovat, kdyz ne tak je koupim.

Odesláno

furt nic :( asi se na to nesahalo od sameho zacatku, vubec nic nejde povolit, a vyundat uz vubec. budu muset koupit novy. takze jakej koliv z tech sroubu tam bude pasovat teda.?

Odesláno
Flexou odřízni hlavu šroubu i to co přečnívá na druhý straně. Držák malinko rozráhni a musí to jít ven. ;)

Ja nemam flexu :) zitra budu muset koupit pilku na zelezo a ruco, ruco :D

Ale prece musi to jit normalne ven :(

Odesláno

flexu mám, jestli máš dostupnou elektriku, můžem to zejtra říznout.kdyžtak SZ

Odesláno

Když jsem to dělal na sedanu tak mi to šlo v pohodě. Asi Ti zarezl šroub v pouzdře tyčky a je dřina dostat ven.

Osobně bych možná použil osvědčenou metodu s brzdovou kapalinou. Když rozdělávám něco co vypadá dost zatuhle tak den dopředu to prostříknu starou brzdovkou. Zatím se vše povedlo takto povolit. ;)

P.S. Chtělo by to pro příště lepší nadpis tématu. Pročti si pravidla. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...