Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam 74 od autokelly tu jejich Starline vyšla asi na 1700,startovací proud je stejnej jako u Varty a ta vyšla asi o 1000kč vic a u tý starline je záruka na 3 roky.jen mě dostalo že ji doporučujou na 406 i se tam bez problémů vejde,ale nejde na ni nasadit ten plastovej kryt kaslíku.Žabožrouti ho totiž vytvarovali na rozměr té co tamy byla origo a ta je o kouse kratčí.ale to neřešim,na kryt to nejezdí.

Odesláno

já tam mám ještě od výroby baterku Hoppecke 64 Ah /640 A vyrobenou v roce 2001, označení velikosti L2/400, bezúdržbová, ale dají se vyšroubovat špunty schovaný pod nálepkou. Po deseti letech jsem našel hladiny ve všech článcích v pořádku, vnitřek baterky je čistej, žádnej kal a bordel v kyselině. Klepu to na dřevo, zatím drží - i když jsem ji po novoročním stání s prdlou pružinou musel dobít - jen jsem startoval a nejezdil, a po měsíci už toho měla plný zuby. Starty na cvrknutí (a to ještě loni na jaře jsem odhalil vadný žhavení a přesto to všechno přežila).

Jo, kdyby se tak dneska sehnala podobně věčná baterka...

Rozměry baterky mám: půdorys 24x17,5 cm a výška 19 cm (plus mínus autobus, měřeno zednickým metrem).

Kaslík je širokej nějakejch 29 cm, ale výška kaslíku a rozměr zepředu dozadu jsou knop - přesně na baterku.

Všiml jsem se, že kaslík má po stranách ještě trochu místo a na dně takový zarážky, co by asi šly vyndat, tak by tam asi šla i širší. Horší je to s výškou.

Odesláno

Já jsem pořídil tuhle http://www.varta-automotive.cz/index.php?id=256&L=3&h=1&presetApplication=&presetManufacturer=&presetModelline=&application=PKW&manufacturer=&modelline=&lang=cz&range=

Pravda, není nejlevnější ale zato opravdu drží.

Přejdi na záložku produkty a na pravé straně vyhledání.

[upravil dne 13/3/11 18:36 FrantaCV]

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...