Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Neutronek
Odesláno

Senzor deště mám, ale žádná extra výhra to není. Bral bych cyklovač na zadní stěrač.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Poprosím Vás, zvažujem kúpu 1007ky, aké máte skúsenosti s nakladaním dieťaťa dozadu do autosedačky? A resp. skúsenosti a závady s 1,4 HDi? Ďakujem :)

Guest Neutronek
Odesláno

Nakládáme občas dozadu postiženýho syna a dá se to, jen musíš brát v potaz že je to 3 dveřák a přední sedačku musíš posunout úplně dopředu aby ses tam pohodlně dostal.

Odesláno

tak už žltého Peugeotíka máme doma :) malá vytešená a nakladanie v pohode, lebo nám nezavadzajú na parkoviskách dlhé dvere ako v trojdverákoch :D

Guest Neutronek
Odesláno

V úrovni zpětného zrcátka, akorát samo zvenčí, viz obrázek.

capteurdepluie_575x392.jpg

[upravil dne 19/11/12 07:26 od Neutronek]

Guest Neutronek
Odesláno

Nevidím, to je jen poloha pro zapnutí. Nebo to funguje tak že zapnu, vypnu a pak zase zapnu, tak si zapamatuje tu dobu cyklu mezi zapnutím a vypnutím?

Guest Neutronek
Odesláno
Otáčíš kroužkem od sebe, polohy: vypnuto - cyklovač - ostřik(držíš)

Máš to jinak?

Mám to vypnuto - to je jasný

Přerušované stírání- Stírá jak píše kolega nademnou v cca 5 sekundových intervalech

Ostřik - když držím, chrstá mi to vodu a po uvolnění setře.

[upravil dne 19/11/12 13:29 od Neutronek]

Guest Neutronek
Odesláno

Aha, v tom případě nastavitelný cyklovač :) No smysl to právě má, těch 5 sekund je hrozně rychle pokud jedeš po městě, to okno se ti tak rychle nezaháže a zbytečně vrže gumička.

• O 1 rok později...
Guest Neutronek
Odesláno

Tak pánové mějte se krásně. Auto jsem musel prodat, už nám nevyhovovala jeho velikost - kluk bude mít elektricky vozík a ten už tam nedostaneme. Prodáno do autoesa a co jsme se díval, je už pryč. Tak snad bude novému majiteli sloužit stejně dobře jako nám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...