Guest JardaČapek Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Ahoj chtěl jsem se zeptat jak složité je vyměnit spojkovej valeček(pracovní valec spojky)nevím jak se to přesně jmenuje.Prokluzuje mě spojka ale jen občas.a tak jsem se nasral zašel jsem do peugeotu za servisním technykem.popsal jdsem mu co mi to děla.a on že to bude tady to.že kdyby to byla spojka tak by to dalo pořat.diky zas odpovědí.......Ptám se jak je složité to vyměnít.co musím všecno udělat.Diky moc Jarda. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 je to stejné, jako bys měnil např. kolový brzd. váleček...,přešroubuješ hadici na nový válec a odvzdušníš, válec drží v převodovce na ,,bajonet\'\'--něco jako žárovka v autě Citovat
Guest JardaČapek Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 no me jde o to ovdusneni jak to mam udelat?dik Citovat
Guest JardaČapek Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 no to uz jsem dloho nedal :)tak nako nevim Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 na válečku je odvzdušnovací šroub,nasadíš hadičku a druhý šlape na spojku a ty povoluješ šroub a odvzdušnuješ, dej hadičku silonovou průhlednou--vidíš pak,jak jdou bublinky samozřejmě sleduj a dolívej kapalinu do nádobky Citovat
Guest JardaČapek Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 jo diky.jinak tam ten valecek je jen nasazenej.normalne ho povolim rukou odpojim tu hadicku a dam tam novej a odvzdusnim .a je to? Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 jo,váleček zatlačíš a otočíš doleva--jako žárovku blinkru třeba, odvzdušníš a hotovo demontuj airbox at máš víc místa Citovat
JTa Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Ahoj. Můžeš přesně napsat co ti to dělá. Dneska jsem jel autem a když jsem chtěl trochu víc akcelerovat, tak otáčky šly nahoru, ale zrychlovalo to jenom pomalu. Pak se dorovnaly s rychlostí. Když akceleruju normálně, tedy pomaleji, tak je to v pohodě. Díky Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 -Mě kape..můžeš mi napsat cenu toho válečku? nebo je to celej set? V AK sem našel jen opravnou sadu nějakou Citovat
kovi Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Tak pak dej vědět jestli to opravdu bylo tím válcem, mě to taky občas zklouzne, většinou na 4ku kolem 2000ot Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 -Mě kape..můžeš mi napsat cenu toho válečku? nebo je to celej set? V AK sem našel jen opravnou sadu nějakou ten spodní váleček--218295 přijímač 950kč Citovat
ondra.pimo Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Zdarec.Kdyz vam to pravidelne kolem 2000 ot vetsinou na 4ku prokloune tak je to spis spatna spolka.Me to dela taky vetsinou po delsi jizde az se vse hezky prohreje.Mam HDI vy myslim taky a to ma nejvetsi kroutak prave nekde kolem 2000 a proto to spojka neprenese a tam proklouzne.Kolem 2400 uz se mi vetsinou zase chytne.Taky jen pri prudke akceleraci. Kamos mi rikal jednoduchej test ale nezkousel jsem.Najedete s kolama k obrubniku date 5tku a poustite spojku kdyz auto zdechne je dobra kdyz ne (prokluzuje) a je spatna.Je to ale test na hodne spatnou spojku, takze vam to moc asi nepomuze.A zaroven se omlouvam jestli kecam mam to od kamose a jak jsem psal nezkousel jsem.Zatim Citovat
kovi Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 tak týhle zprávy jsem se obával, to jsem zvědavej kdy to klekne úplně Citovat
kmotrik Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 kdyz na hdi pri seslapnuti spojkovej pedal mirne poklepava je mozne ze by to bylo zavzdusnene??? spojka jako takova neklouze. dik Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Kmotrik: Podle mě když máš špatně odvzdušněný tak ti spadne pedál.Klepání musí bejt jiná příčina Citovat
ondra.pimo Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Klepanim sem taky resil ale na na svem.V praci sefovi na transporteru to dela taky ale jezdi s tim uz asi 5 let a furt dobry,tak asi nic zavaznyho.Typoval bych to na nejakou zhovadilost na lamele nebo na dvouhmote.Ale netroufnu si rict co presne. Jo a s tou spojkou: U mi obcas proklouzla loni pred mesicem to zacalo delat pravidelne tak pocitam ze to jeste pul roku do leta vydrzi.Budu jezdit dokud s tim vyjedu kopce.Myslim ze vse co nicim vlastne stejne budu muset vymenit.Jestli to neni pravda tak me opravte. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.