Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nezkoušel jste někdo dávat na 106 1.6 S16 13\" plechová kola? Jestli se vlezou na brzdy, mám je ve sklepě a sem línej to jít zkusit :D tak by mě to celkem zajímalo, protože na 14\" je ještě trochu místa, vpředu u třmenů...

Odesláno

Díky kujon ;-) ušetřil si mi práci :-) No já mám 1.4 Sport, brzdy vepředu z S16(pěnkě vrtaný kotouče, s tím co tam bylo origo nesrovnatelný) a válí se nám tu úplně nové 13\" plechy origo peugeot s novejma zimníma gumama, tak sem si říkal na zimu by to stačilo, navíc čím menší tím líp to akceleruje a je to živější, když na tu 1.4-ku dám svoje 7-palcový 15-ky, je to lemra líná...

Odesláno

Právě že Sport má krapet menší brzdiče než S16, sem je viděl když sme je sundavali z mojeho a dávali tam ty z S16, ale jestli sou i vyšší o tolik aby se tam nevlezli 13\" kola to nevím, no tak to stejně vyzkouším a pak se uvidí ;-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem to dneska odzkoušel a na předek 106 S16 ty 13\" plechy jdou, sice je tam ten třmen o chlup, ale nijak nedře a je tam cca 4-5mm místa. Na zadku mám bubny, tak tam je to v pohodě. Jen to na těch 13\" vypadá srandovně, ale na zimu možná i lepší a navíc to možná bude lépe akcelerovat :-)

Odesláno

Někdy je dobré přečíst si celou diskusi ;-) Já nemám 106 S16, ale 1.4 Sport. Na předku mám ale brzdy z modelu S16... Takže předek je u mojeho sporta úplně stejný jako u S16 a zadek má bubny ;-)

Odesláno

To kdyby sme dali nase dve auta dohromady, mame S16 :D jen bysme museli dat do toho co by vzniklo i oba dva motory, aby to tak i jelo a ne jen brzdilo ;-)

Odesláno

A co tam je jeste jinyho? Vzdyt Sport ma uplne stejnou kastli jako S16 i predni napravu(i ty kovany ramena)... Myslím, že krom motoru a brz tam moc změn už moc nebude :-)

Odesláno

To jo, vsechn co se tyka motoru a tudiz i jeho chlazeni musi byt jine, tak taky poloosy a prevodovka. Tlumiče sem myslel, že sou stejny... Nicmene vsechno to do Sporta ¨de narvat, ale to uz je lepsi prodat a koupit S16, leda pokad na to nekdo ma cas a chut a je mechanik ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...