MotoMoto Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Už dvakrát se mi stalo toto: Auto přes noc na dvoře z lehkého kopečka dolů, bez rychlosti na ruční brzdě, po zapnutí klíčku cca 20 sec nastartování, dalších 20 sec čekání a pak odbrždění. Auto se rozjelo z kopečka, ale k mému zděšení vůbec nebrzdilo. Naštěstí brána otevřená a po hlavní silnici nic nejelo, ale i tak to bylo o fous. Po zařazení a přidání plynu brzdy OK. Je možné že by posilovač natlakoval až po zařazeníé rychlosti? Byl jsem zvyklý že stačilo nastartovat a hned byl OK u všech aut co jsem zatím měl. Když se to stalo poprvé tak jsem tomu nevěnoval pozornost, teď to ale začnu sledovat. Prosím Vás o případné nápady nebo zkušenosti. Děkuji Citovat
filas1 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Tak to je divné, to mi normální nepřijde, posilovač by měl natlakovat téměř ihned. Jinak za jízdy to brzdí normálně? Citovat
MotoMoto Odesláno 9. březen 2011 Autor Odesláno 9. březen 2011 jj, brzdí jako čert. Ale od té doby to sleduju a vyšlo mi že když bez nastartování stisknu pedál tak je tvrdý a nebrzdí a když nastartuji tak občas je ihned posilovač OK a dvakrát ne. Zatím tak uvidíme.Napadlo mě nějaké zavzdušnění??? Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 A kvapaliny mas dost ? Skor to vidim asi na prepustanie v hlavnom valci. ked neni stava tlak sa strati, pripadne aj odvzdusnit by som dal. Citovat
MotoMoto Odesláno 9. březen 2011 Autor Odesláno 9. březen 2011 Kapaliny je dost, ale jak píšeš, když si s běžícím motorem hodně stoupnu na brzdový pedál, tak po cca 3 sec. se pedál postupně propadne dolů jakoby ten tlak někde utíkal. Ale to s tím posilovačem je je takové na tvrdo, vůbec nebrzdí a najednou jo a naplno. Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 podla mna je to hlavny brzdovy valec. ale to je len moj nazor. Citovat
MotoMoto Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 To propadání pedálu bych chápal s tím spojené, ale ta chvilková nefunkce posilovače? Citovat
pastorek Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 Posiľovač je podtlakový. Pri benzínových motoroch vytvára podtlak sanie motora a v posiľovači ho drží spätný ventil v mieste pripojenia hadice. Po správnosti by mala v posiľovači zostať zásoba podtlaku na zabrzdenie i po zhasnutí motora. U teba to vyzerá na súbeh dvoch závad. Prepadanie pedála je chyba hlavného valca a slabý účinok po naštartovaní je chyba posiľovača. Citovat
MotoMoto Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 Mám naftu, ale myslel jsem že to bude podobné. Citovat
pastorek Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 V popise máš iba 2,0 preto som myslel že benzín. Pri naftových motoroch je to prakticky rovnaké iba podtlak vytvára vákuová pumpa ktorá je najčastejšie na konci hlavy. Nájdeš ju ľahko, podľa hadice (trubky) od posiľovača. Citovat
MotoMoto Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 A měl by být funkční ihned po rozběhu motoru,ne? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 píšeš,že po přidání plynu to brzdí...,napadá mě, jestli má vývěva dostatečný podtlak, nebo vadný zpětný ventil na posilovači(lepí se), po přidání plynu se zvýší podtlak, otevře zpětný ventil a posilovač normálně funguje...,zkus před tím než se rozjedeš, přidat vždycky plyn zařazením rychlosti to není, buď slabý výkon vývěvy,nebo ztráta podtlaku mezi vývěvou a posilovačem, (zpětný ventil je přímo na přívodu podtlaku k posilovači) Citovat
MotoMoto Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 Díky za tip. vyzkouším to. Bylo to hodně nepřijemné když jsem se pozadu řítil ze dvora na silnici a marně šlapal na brzdu. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 chápu to dobře, že byl pedál v tu chvíli tvrdý?,ono to brzdí, ale člověk se zlekne...,je třeba na ten pedál tvrdě šlápnout--brzdí to i bez posilovače, jen slaběji [upravil dne 11/3/11 21:44 ozzy56] Citovat
MotoMoto Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 jj, já vím, že to brzdí i bez, ale tohle auto něco váží i když já také tak jsem stál plnou vahou na pedálu a neubrzdil. Ale je možné že jsem byl tak překvapený že jsem pořádně nezmáčkl. Citovat
mmartinkovic Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 este sa pozri, ci nemas prasknutu hadicku k tomu podtlaku. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Podobně se chovala stodvacítka, když měla prasklou membránu v posilovači, na volnoběh po nastartování nízký podtlak, moc to nebrzdilo (trochu jo, protože auto mělo polovinu toho co P807), po přidání to bylo vcelku OK. Pokud nejde posilovač a jede se ještě pomalu, tak lepší než stát na pedálu je zatáhnout ruční brzdu, mně tedy brzdí jako drak, jen si nějak nemůžu zvyknout, že je vlevo. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 vede od vývěvy-ta je z boku hlavy motoru k posilovači brzd Citovat
MotoMoto Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 Já vím že otravuji, ale nebyl by nějaký obrázek, ty názvy mi moc neříkají děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.