Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba Durkovej kúpelne- tak a je tu záverečná

Recommended Posts

Odesláno

Durko už to naberá šmrnc kúpeľne. Aj keď sa mi mozaikový obklad moc nepáči ale ten na tvojej vani a poličke je k svetu (vyzerá to pekne). :super

Odesláno

co se týče odvedený práce, máš to moc hezký o tom žádná, ale barva tý mozajky nekoresponduje s barvou obkladaček. A hlavně ten rozdíl ve velikosti je propastnej. Škoda, žes to neudělal celý z tý mozajky. Není to až takovej opruz. Nelepí se to po kouskách, je to na síťovině velikosti 4 obkladaček :papa

Odesláno

dekuju, ja som to chcel trochu extrémnejšie ale polovička ma pribrzdila ja som to chcel uplne iné trochu tak bláznivo len kôli oblúku som dal mozaiku ,tá sa mi tam hodí viac ako rezané obkladačky to sa mi nepáči dlažba bude tmavo modrá s takým vzorom tak by to mohlo sedieť v kope

Odesláno

sikovny chlapec... v tichosti som sledoval toto vlakno,

ale mozaika ma donutila zareagovat. skoda ze si volil tuto frabu,

ako by to k tomu ani nepatrilo a bolo by to vychodisko z nudze.

za mna ee :(, prepac :( inak si sikula :)

uvidime co to povie s tou dlazbou ako spominas. :)

Odesláno

Durko,

neda mi sa opytat, preco mas jednu stenu ukladanu sachovnicovo, kachlicky nad sebou, a druhu diagonalne, a kachlicky sa prekryvaju (system kladenia tehal)???

Odesláno

ja som chcel pôvodne každu stenu inak obloženu ale nakoniec ma Pastorek ukecal len na dve varianty tak preto je to tak.

mozaika je super naživo vyzerá lepšie a ešte z nej bude čelo pultu a polička

Odesláno

Člověče co nechápu čistě z mého oboru jsou ty odpady. Vodu (krom pračky) schováš za sádroš a odpady necháš trčet po venku. :bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...