Judes Odesláno 3. září 2011 Odesláno 3. září 2011 Durko už to naberá šmrnc kúpeľne. Aj keď sa mi mozaikový obklad moc nepáči ale ten na tvojej vani a poličke je k svetu (vyzerá to pekne). Citovat
Durko Odesláno 3. září 2011 Autor Odesláno 3. září 2011 dík. jj v kuchyni mám 6x dvere a 2x okno, blbo riešený dom no čo už Citovat
DanHal Odesláno 3. září 2011 Odesláno 3. září 2011 hlavně že je kde bydlet ale máš to fakt pěkný Citovat
jofo Odesláno 3. září 2011 Odesláno 3. září 2011 Kúrna, chlapi bezpečnosť pri práci. Čo tá zásuvka v ktorej je tá snura? Citovat
Durko Odesláno 4. září 2011 Autor Odesláno 4. září 2011 teraz nedávno som bol na školení, neboj časom bude aj dekel Citovat
punkac Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 co se týče odvedený práce, máš to moc hezký o tom žádná, ale barva tý mozajky nekoresponduje s barvou obkladaček. A hlavně ten rozdíl ve velikosti je propastnej. Škoda, žes to neudělal celý z tý mozajky. Není to až takovej opruz. Nelepí se to po kouskách, je to na síťovině velikosti 4 obkladaček Citovat
Durko Odesláno 9. září 2011 Autor Odesláno 9. září 2011 dekuju, ja som to chcel trochu extrémnejšie ale polovička ma pribrzdila ja som to chcel uplne iné trochu tak bláznivo len kôli oblúku som dal mozaiku ,tá sa mi tam hodí viac ako rezané obkladačky to sa mi nepáči dlažba bude tmavo modrá s takým vzorom tak by to mohlo sedieť v kope Citovat
Marcel00 Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 sikovny chlapec... v tichosti som sledoval toto vlakno, ale mozaika ma donutila zareagovat. skoda ze si volil tuto frabu, ako by to k tomu ani nepatrilo a bolo by to vychodisko z nudze. za mna ee , prepac inak si sikula uvidime co to povie s tou dlazbou ako spominas. Citovat
foxo Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Durko, neda mi sa opytat, preco mas jednu stenu ukladanu sachovnicovo, kachlicky nad sebou, a druhu diagonalne, a kachlicky sa prekryvaju (system kladenia tehal)??? Citovat
Durko Odesláno 9. září 2011 Autor Odesláno 9. září 2011 ja som chcel pôvodne každu stenu inak obloženu ale nakoniec ma Pastorek ukecal len na dve varianty tak preto je to tak. mozaika je super naživo vyzerá lepšie a ešte z nej bude čelo pultu a polička Citovat
Durko Odesláno 10. září 2011 Autor Odesláno 10. září 2011 no a už len nejaké drobnosti a dokončovačky a potom dlažba Citovat
Dave_k Odesláno 11. září 2011 Odesláno 11. září 2011 Člověče co nechápu čistě z mého oboru jsou ty odpady. Vodu (krom pračky) schováš za sádroš a odpady necháš trčet po venku. :bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.