Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj clubáci, tak tady představím svého druhého lva ( spíše lvíčka)

Jedná se o Peugeot 306 GTi-6 120kW

Nadělil jsem mu stavitelný podvozek supersport, rozpěru wiechers, a 4 bodové pásy, nový výfuk od středu po konec, nový olej Total Quartz racing 10W50 .... jinak od předchouího majitele jsou tam vrtané kotouče a nějaké drobnosti ....

Dokonce jsem si narychlo sehnal i origo cyclony a nemohl jsem odolat a hodil je na auto :super

Nyní mám akorát dilema protože auto mám v inzerci ale sám pořádně nevím jestli prodat nebo ne ....

Kdybych neprodal tak mám s autem trošku větší plány v podobě celolaku atd ale to bych si zatím nechal pro sebe :P

pár fotek http://thorrko.rajce.idnes.cz/306_GTI-6/

05032011111.jpg

[upravil dne 27.3.2011 18:00 ThorR]

[upravil dne 6.4.2011 18:28 ThorR]

Odesláno

Ještě jsem koketoval že bych tam dal 17ky, ale mám na nich gumy 205/45 a bohužel už mi škrtá o vnitřní lemy, musel bych koupit ještě nižší gumy, ale to by bylo dle mého gusta už moc tvrdé ... ale myslím že by slušely ...

05032011104.jpg

Odesláno

Taky se mě vůbec nechce, ale bohužel do tohodle nedám kočárek + nějaké věci navíc, takže potřebuji něco většího a nevím jestli bych dokázal finančně utáhnout obě auta najednou tak aby byli v cajku a ne jen díly starline apod....

Odesláno

Nejde jen o to, vozit prcka v tomhle autě bych se bál, vzadu ty deformační zóny velké nebudou a při dnešním provozu je riziko veliké ...

Nicméně všechno jde když se chce ... když jde o bezpečnost tak ale nedělám kompromisy ....

[upravil dne 5.3.2011 20:31 ThorR]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Já jsem na ně taky nadával. Asi je to kus od kusu. Moje svítily úplně na ho*no, tak jsem je přestavěl na Valea a ještě zatmavil. Teď jsou na staré pro mladou :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...