MJSytic Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Ahoj, dnes se nám se 106 stala nemilá věc. Jeli jsme s Verčou z práce a stavili jsme se v Glóbusu v Čako nakoupit. Mezitím jsem jel do myčky. Stál jsem tam asi 15-20min frontu. Projel jsem myčkou, zastavil dofoukat pneu a popojel jsem blíž k vchodu obchoďáku. Stál jsem tam asi 10min, než Verča přišla. Naložili jsme nákup a vyrazili k domovu. Asi po minutě začala 106 nechutně hulit. Všimnul jsme si toho až když jsme dojeli ke kruháči u benzínky. V první chvíly jsem si myslel, že se odpařuje jen voda, ale když toho kouře bylo víc a navíc mi přišlo, že není bílej, ale že chytá šedivo-modrou barvu, zajel jsem k teplárně v Třeboradicích a tam to odstavil. Šel jsem hned mrknout pod víčko dolejvání oleje, ale tam nic. Jen špinavý od oleje. Do chladiče bohužel nebylo vidět:myslim Znovu jsem nastartoval a už to tolik nehulilo. Jenom lehounce do bíla. Kontrolky samo nic, tak jsme pomalu dojeli domů - radši jsem to moc netočil. Byl jsem se na to teď podívat a koukám - chladič bez \"vody\". Přiznám se, že jsem to kontroloval naposled teď před zimou, ale bylo jí tam dost. Navíc před loňskou zimou se dávala nová. Oleje je taky dost. Nedávno jsem ho doléval (od začátku co auto máme si trochu oleje bere). Počítám, že bude v háji těsnění pod hlavou, ale nemám s tím žádnou zkušenost. Dedukuji jen z vyprávění Citovat
Ferry Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 hele sedivo-modrej by znacil jen spalovani oleje kdyby sla voda do oleje, tak by 100% byla bila emulze bud na merce oleje nebo na vicku dolevani oleje, me se u 106 taky dost vyparuje voda z chladice, rozhodne vic nez u 406, u te skoro nedolevam a u 106 tak 4x do roka a to se s ni moc nejezdi zkus jeste zkontrolovat jak moc jsou tvrdy hadice k chladici, ale nejak bych se nedesil hned toho nejhorsiho Citovat
Ferry Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 jinak teda obcas kdyz nastartuju nasi 106 tak kor za studena z ni taky jde nasedlo-modrej kour a pritom olej to nezere a emisema jsem nakonec po vymene lambdy taky nejak prosel Citovat
MJSytic Odesláno 4. březen 2011 Autor Odesláno 4. březen 2011 No vzhledem k tomu, že zítra odjíždíme na hory, to bude muset počkat do příštího víkendu:roll Jako kdyby tomu nic nebylo - bylo by to super. Chtěl jsem dolejt do chaldiče destilku a vyzkoušet to, ale žádná doma není Mě trochu mate to, že za těch 5 let jsem cladící kapalinu řešit nemusel - bylo jí dost A teď je najednou fuč No předpokládejme, že by to ta hlava byla. Kolik by koštovala výměna? Citovat
Ferry Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 nez delat hlavu, lepsi sehnat celej motor myslim, ze by to vyslo levneji Jen musime u Davida opravit kocku, se nejak tuhle porouchala, kdyz jsme vyndavali 3,0V6 ale tu 1,0 bysme asi zvedli i jen tak \"do teplych\" BTW kolik destilky chces ? 20, 30, 50 litru ? nejakou ti privezu tak pekne hory a opatrne (jak autem, tak na lyzich ) [upravil dne 4/3/11 21:32 Ferry] Citovat
MJSytic Odesláno 4. březen 2011 Autor Odesláno 4. březen 2011 To je to až tak náročný? Já jsem koukal a těsnění stojí něco přes litr:myslim Ale tam je asi pakárna ta práce,co? No uvidíme příští týden:nevim Hele destilky, kolik uvezeš Díky, snad to proběhne, jako každý rok bez komplikací Citovat
Peta-k Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 nejni to tezky sundat hlavu tedka nedavno sem to delal poprvi a v cajku... Citovat
MJSytic Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 No a jak je to casove narocny? Da se to stihnout za vikend? Jeste teda nevim,co s tim je. Jsme ted mimo,takze az se vratime doleju destilku do chladice a uvidime,co se bude dit:myslim Citovat
Peta-k Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 urcite se to da stihnout ja jsem to mel ta asi za pul dne hotovi.....a to jsem delal poprvi.... Citovat
MJSytic Odesláno 12. březen 2011 Autor Odesláno 12. březen 2011 Tak jsme se dnes vrátili z hor a hned jsem na to vlítnul. Koupil jsem 5l destilky a začal dolívat. Potřeboval jsem jí asi 0,5litru. Dolil jsem prakticky jen tu expansku Nakopnul jsem to a pohoda. Vzhledem k tomu, že je teplo, tak to ani nekouřilo. Jen lehounce a to jen chvilinku. Pak už lítala z výfuku jen černá voda a kapalo to v tom spoji, jak je u 106 typický. Nechal jsem to běžet. Kontroloval jsem jestli hladina kapaliny neklesá, jestli josu hadice měkký a pustil topení jestli topí. Pak jsem ještě znova ověřil, jestli není pod dolívacím víčkem oleje nebo na kotrolní tyčce emulze. Naštěstí nic Takže to zatím vypadá, že ten kouř má za vinu myčka (dával jsem režim s mytím podvozku) - že se dostala voda někam, kde způsobyla ten kouř Uvidíme dál. Verča dostala instrukce, že to má hlídat a kdyby se to znovu opakovalo, tak odstavit a nahlásit:roll:myslim Takže děkuji za pomoc a morální podporu. Snad už bude 106 sekat dobrotu Citovat
Peta-k Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 mycka s mytim podvozku jo?:o:o tak to slysim poprvi...u nas mame jen ty obyc. mycky:) Citovat
MJSytic Odesláno 13. březen 2011 Autor Odesláno 13. březen 2011 No jasně. Není to teda nic extra - když projíždíš, tak ti zespoda stříká voda a mělo by to opláchnout ten bordel z podvozku. Pořádnou poctivou vapku to samo nenahradí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.