AKCZ Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Bezpecne a ohleduplne Problem je ze kazdy ma tu bezpecnost jinak posunutou.. to uz je pak veci kolik zavinenych nehod clovek ma za sebou a nebo naopak kolikam nehod uz predesel tim ze mel otevrene oci a sledoval nejen co je pred nim ale i co se deje za nim a vedle nej.. pripadne dokaze odhadnout situaci (cit pro rizeni) .. a z toho se castecne ztotoznuju s nazory ze prikazana 50ka ci 90ka sama o sobe nezarucuje bezpecnost.. Citovat
John_Ice Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 normálně=předpisově+nepředpisově=jako každej normální řidič...a jak bylo psáno výše,když každej jezdí podle předpisů,jak je možné,že když jedu nepředpisově jsem předjížděn? a jsou to i pežoti,aby to nebylo jenom,že pežotáci jezdí předpisově Citovat
John_Ice Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 .. a z toho se castecne ztotoznuju s nazory ze prikazana 50ka ci 90ka sama o sobe nezarucuje bezpecnost.. jj Citovat
Marcel00 Odesláno 4. březen 2011 Autor Odesláno 4. březen 2011 no keby len tychto tu na fore registrovanych 18.160 uzivatelov jazdilo ohladuplne tak to je nemozne si to nevsimnut. peugeot si zasluzi potom titul: vozidlo pre pokojneho a rozvazneho vodica Citovat
John_Ice Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 no ohleduplně jezdí určitě více lidí než předpisově a nebo ve slovenštině je ohladuplne předpisově?(nojo slovíčkařím no) Citovat
chechet Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 a co kdyz limit 90 km/h mimo obec neni z duvodu vetsi bezpecnosti ale spotreby? ja v obci predpisove, mimo obec prizpusobuji rychlost podminkam na silnici. Citovat
Judes Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 jak je možné,že když jedu nepředpisově jsem předjížděn? Ono to môže byť ukazovaním na tachometri. Môj osobný príklad, keď som mal na tacho 90km/h (navolené cez tempomat) a GPS ukazuje 89,xxx km/h a otec išiel za mnou na Fieste a divil sa že prečo idem 100km/h (jemu toľko ukazovalo). Potom sa podaktorý čudujú že ich predbiehajú rýchlejšie autá a idem len 90km/h. Citovat
John_Ice Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 přečti si to pořádně...píšu nepředpisově,tudíž nějaká odchylka tu nehraje roli Citovat
andy 3823 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 ..nižšia rýchlosť neznamená aj bezpečnosť.. týždenne spravím niekedy aj cez 1000 km a to čo vidím na cestách mi stačí. Práve vodiči ktorý málo jazdia dokážu porobiť na cestách riadnu paseku aj keď dodržujú rýchlosť. A niesu to zrovna ženy ako by si niekto povedal - práve čo som si všimol ženy jazdia predpisovo ale aj pomerne dobre. Aj štatisticky zapríčinia ženy menej nehôd ako chlapi - hl. čo sa týka ťažkých nehôd. Citovat
andy 3823 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Judes: všimol som si, že máš zeder. Ako ti to vyriešili s tým air-bagom kolien pod volantom? Citovat
Judes Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Musel som ho vybrať von a dali my tam nejaký odpor aby to nehlásilo chybu airbagu a nebol stále zobrazená na displeji medzi budíkmi. Citovat
andy 3823 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 ..no ved to aj mne navrhli ale ja som tak nechcel, bola ešte možnosť dať nižšie ale to by my asi zavadzalo o nohu.. dik Citovat
dusko201 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 taki sa zapojim do debaty ja sa snazim jazdit predpisovo ako kedy podla nalady ako v obci vzdy 50 ale mimo obce zalezi ci nemam predsebov nieaku paprdu co si jede za obcov 70km to ma vie xtremne nasrat averte vela takych stretam ... inak ako viacery spominate ak jazdite 50-90tak velmo to poznat na spotrebe ked idem tak mi ukazuje 5,01l:super pod5 som ju este nedostal ale planujem bavleneny filterKN a vycistit vahu vzduchu a snad pojde dole estee:myslim Citovat
tadom Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Zdravím, já si ve městě nastavuji omezovač na 50. Přes vesnice dodržuji kvůli dětem a zvířatům (kočky a hafani). Mimo jezdím kolem 90. Dálnice 130. Nehraji na body. Snažím se jezdit v klidu, vychutnávám si jízdu s Pegynou. Rallye sem si zažil s Deltou HF a to mi stačilo. Dnes sem free and happy :-) Ono když vidíte, jak někteří jedou, tak se nestačí člověk divit. Tak tak se značkou začátek obce zapínám omezovač a na konci ho vypínám, mám ho nastavený na 56km/h to mi na radarech ukazuje mezi 49-51 km/h [upravil dne 4/3/11 17:31 tadom] Citovat
denoo Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 uz ste niektori rozmyslali nad tym , ako je to na dialnici , teda s minimalnou povolenou rychlostou, vela ludi pise ako premeriava tachometer, 407 ma moc nepremeriava, ale vela ostatnych aut ano, u nas je 70km/h minimalna rychlost na dialnici, co ked ja pojdem 70km/h na aute po dialnici podla tacha , dajme tomu aj 75 , a v skutocnosti Vas radar nameria 65km/h cca, a mozu Vam dat pokutu ? ako sa orientuju ti co jazdia pomalsie a podla tacha ? to ma len tak napadlo , takisto ako niektore znacky kde je maximalna rychlost 10/kmh ale napriklad moja felda pick up ukazuje tacho az od 20km/h hore aj ked take rychlosti su vacsinou v arealoch Citovat
Laďa Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Radary jsou naprogramované na výšší rychlost než je povolena takže nižší nezachytí. Citovat
godzilaTO Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Zdarec. U mna rozne. Podla nalady. Lubim mu vytat, lubim len cruisen po meste. Ako kedy. Ale obcas sa necham vyprovokovat. Stravim kopec casu na nemeckej dialnici a to je niekedy strasny des. Ako oni dokazu jazdit no gruuza. Ale co uz. Zatial mam to stastie sa vyhybat radarom, v nemecku na kazdom kroku su a to cloveka nauci sledovat okolie.:-))) Ale povedzme si pravdu, koho nelaka(nezlaka) rychlejsia jazda? Samozrejem kazdeho, lenze niekto s rozumom a niekto bezneho Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Vetsinou predpisove, ale kdyz okolnosti dovolej tak se projedu i rychleji. Jsem ten ridic ktery se rad projede rychleji, ale jsem klidas, tak kdyz se ridici prede mnou rozhodnou jezdit predpisove, tak se spis prizbusobim, nez abych je predjizdel jak vzteklej, nebo dokonce se na ne dotiral. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.