Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cus,,,neviete mi niekto poradit ako odstranit zavadu casteho vypadavania svetelnej signalizacie brzdovych svetiel?... viem je nato konektor pod volantom,,,ale po oprave zoberem nechtiac nejaku jamu (ktore sa po TT hodne rozrastli) a uz mi to opät nesvieti :( ... niekedy zabere stlacenie pedalu skoro az na podlahu po ktorom dany konektor skoci spät kam ma ... neda sa tomu nejako predist,lebo sa mi to zacalo stavat nejako castejsie ... popripade i radu ako nato:mrk dik moc

Odesláno

dik moc presne nieco taketo som hladal!!! :super

a este dotaz :P ... nemate to niekto zabezpecene proti dalsiemu uvolneniu?

[upravil dne 3/3/11 10:02 Saber]

• O 8 měsíců později...
Odesláno

neviete ci sa da kupit novy brzdovy spinac, popripade aj to biele puzdro v ktorom je ulozene???

...opät mi prestali svietit brzdove svetla, brzdovy pedal vzdy vysunie spinac a uz neviem ako si dat rady tak by som ho este skusil nahradit...

Odesláno

Já ho koupil normálně v místních autodílech, dokonce ho měli na prodejně. Nicméně jsou to dva roky a opět blbne - rozsvítí se brzdová světla, kdy se jim zachce ... je to blbý, když se rozjíždím a za mnou auto ... už jsem byl taky probliknut dálkama, co blbnu, ale to já ne, to čidlo ... :(

Neměl by být problém to koupit.

Odesláno

ok, diky moc pojdem sa na to popytat :)

-ty si ten problem aj nejako riesil???...kamarat tam dal segerovku, no mne to nepomohlo,,,skusim kupit novy a poistit ten :P

Odesláno

Koupit nový to je banalita,mě to dělalo,že to svítilo pořád a vyskakovalo to z orig.plastového pouzdra,do kterého se to zacvakne,mám ho koupené orig.nové,ale ještě jsem ho nepoužil.Je tam katastrofický přístup:grr.Nakonec jsem tam dostal trochu vteřinového lepidla,nasadil jsem ho tam a chodí to,musím zaklepat dodnes.Jinak,aby se tam člověk vůbec dostal,musí spustit dolů sloupek řízení-povolení matic sloupku a pak se tam se sedřenýma rukama nějak dostane.Jinak to je totální konstukční paskvil francouzských inženýrů:D

Odesláno

ja som to riesil uz pred rokom sekundovym lepidlom...ale teraz neviem ci povolilo ale prestali mi svietit....dal som von spinac a vycistil ho od lepidla...ale po nasunuti do puzdra ho vzdy brzdovy pedal vysunie naspät von...tak to asi vyriesim len novym... a myslim ze na to konstrukcne riesenie nadava kazdy kto mal moznost vidiet to :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...