Guest ulyssek Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Zdravím všechny. Za jízdy se ze předu při jízdě rovně nebo při zatočení vlevo (zatočím vpravo a přestane) ozývá hučení až po sobě musíme v autě skoro řvát. Jasnej zvuk k.o. ložiska v pravo , jenže to jsem teď vyměnil, i homo. kloub jsem dal novej a nic. Hučí to dál, a když projíždím ostřeji levou zatáčku, tak to až rezonuje do podlahy. Levy ložisko to asi být nemůže, to by nedělalo při odlehčení takovej kravál, aspoň si myslím. A ani nemá vůli. Nemůže to dělat triangl na poloose, ať už pravé nebo levé a nebo rozvodovka? Nemáte někdo s tímhle zkušenost? Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 nad kanálem sundej kola, dobře podlož a jeď (s rozumem)--druhý sleduje dole v kanále odkud jde kravál Citovat
Guest ulyssek Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Fiat Ulysse 2,0i 8v r.v. 97 jinak \"super\" auto, ve 40 letech sem blbec před rokem a půl koupil poprve auto z bazaru, předešlá auta vždy přímo od majitele, za 45tis. a zaposlední rok jsem už do něj narval 37tis., tak už se ho ani nemůžu zbavit, po těch investicích Citovat
JeŇýk Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Ahoj, mám stejný problém, hučí mi ložisko, v předu v pravo. Žiju v tom, že to je ložisko na kole, zatím jsem to neřešil. Tvoje zjištění mě vůbec nepotěšilo... Ještě si vzpomínám, není náhodou ještě jedno ložisko na poloose? Myslím mezi kloubem u kola a převodovkou (rozvodovkou?), jakoby uprostřed poloosy?? Jednou jsem tam něco montoval... Nemůže být problém v tomto ložisku?? Citovat
Guest ulyssek Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 je tam na té poloose ložisko, ale to je ok. tak jsem pod to lehl, vzal jsem za levou poloosu a zkoušel cukat(pootáčet) sem tam a v trianglu je vůle a cvaká to při tom pohybu a to i přesto, že je plnej vazelíny. a při pohybu trianglem nahoru dolu se pohybuje celá poloosa i s uložením v rozvodovce. máte někdo zkušenost s tím, jestli rozhodím rozvodovku aniž bych musel vyndat převodovku? myslím tím jestli je tam dost místa k nápravnici aby to šlo vytáhnout. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 poloosa se v rozvodovce hýbat nesmí, asi ložisko K.O., nevím jak u 806ky, ale u pežotů samotný diferák vytáhnout jde, někdy musíš jen povolit nápravnici a zapáčit pajsrem, jednou jsem ubrousil fričkou cca 3mm materiálu na nápravnici a šlo to Citovat
Guest ulyssek Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 to ložisko v rozvodovce jde vyměnit? jde sehnat? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 ano, všechno v rozvodovce je jako náhradní díl k dostání v pežotu, dají se pak tady zjistit i origo čísla těch dílů-ložisek Citovat
Guest ulyssek Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 no právě dnes v Peugeotu mi řekli, že ložisko doma nemám šanci vyměnit, proto sem se ptal tady, ty metody servisů (nezvládneš,dovez,tvrdě zaplať) jsou asi běžné. nikdy jsem v servisu nebyl, všechno sem si vždycky dělal sám, ale dřív sem měl Škodovky a pak Fordy, tak se raději poradím tu. ptal jsem se v tom Peug. i co za olej do převodovky, řekli mi nějakej Shell blablabla za 420,- litr a když jsem řekl, že ten nechci, jaká je alternativa, tak mi nebyli schopni nic říct a ať s poradím ve Fiatu. říkám jim, že motor a převodovka jsou Peug., tak ať mi poradí a oni na to, že je to ale v autě Fiat, tak když nechcu od nich Shell, tak ať se jdu zeptat do Fiatu. Díky za info! Citovat
ozzy56 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 to se nediv, nám se to nelíbí samozřejmě,ale jim vštěpují i na školení,aby si jejich nouhau:D nechali pro sebe...,celkem se tomu nedivím--ten jejich provoz je drahý, přípravky, školení atd. musí platit, aby mohli být autorizovaný servis, naštěstí se dnes dá skoro všechno koupit i na internetu a za jiný peníz Citovat
Guest ulyssek Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 nemáte někdo představu, kde sehnat to ložisko do té rotvodovky. myslím mimo Peugeot, tam za něj chcou cca 2000,- za jedno, to bych dal za 2ks to co na vrakáču za celou převodovku, ale do převodovky z vrakáče se mi moc nechce, kde je napsany, že tam nekoupím převodovku ve stejným stavu jako bych ju vyndal z mýho auta Citovat
ozzy56 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 hlavně nekupuj na vraku jen samotnou rozvodovku s tím, že ji nahodíš na svoji převodovku, ozubení rozvodovky je za tu dobu,co auto jezdilo do sebe zaběhlé a když dáš jinou rozvodovku, bude to hučet...,když už, tak jinou komplet převodovku ono stejnak samotnou rozvodovku těžko seženeš, nikdo ji nechce prodat--na co by mu byla pak převodovka Citovat
Guest ulyssek Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 tak to dá rozum, že bych to neskládal z jiné, ale uřčitě jsou tací , horší je, že jestli nikdo neporadí kde sehnat jinde to ložisko, tak budu muset do Peug. a podpořit tu jejich zlodě...u, ten olej jsem dnes koupil v mototechně za 203,- , Peug. chtěli 420,-, tak by to tak mohlo jít i s tím ložiskem, jen kdyby někdo poradil kde jo a ještě, když jsem měnil ložisko v těhlici, tak mi zařvalo čidlo ABS, tak jsem vytvořil čidlo dle navodu na http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=levne-cidlo-abs-easysenzor&cisloclanku=2007020002 , samozřejmě upravené dle rozměrů a uložení na Ulysse a zase byl ranec peněz ušetřenej , třeba to někomu pomůže Citovat
Guest ulyssek Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 no rozebrat tu rozvodovku, to je prd.l, musí se odmontovat i držák řazení, ten je na ní přidělanej. jinak ložisko je bez problému, ale raději dám novy, když už to mám rozebrany, na netu se dá sehnat do 600,- (JL69349/310 viz. foto). ta poloosa se vyklá celá v planetovym kole, takže nejdřív dám novy ložiska do rozvodovky a pak se uvidí, když tak nová poloosa, oproti druhé je slabší o 0,4mm Citovat
P607Olda Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Do kterého servisu Peugeot jsi chodil? Citovat
Guest ulyssek Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 nechodil-volal, ptáš se mě z jakého důvodu? jestli náhodou nepíšu o Peugeot servis Zábřeh(Nečas)-ne [upravil dne 6/3/11 21:43 ulyssek] Citovat
P607Olda Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Zajímají mě i názory na ostatní blízké - Bludov, Olomouc. V Zábřehu bych nic zlého nečekal. Taky jsem už nechával měnit sestavu kolo+pastorek na Jumperu, a kupodivu jsem to nechal dělat jinde, než u Nečase. V Zábřehu je taky odborník na repase převodovek. Citovat
Guest ulyssek Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Bludov , u Nečase asi před rokem jsem se byl jen na něco zeptat a odpověď zněla: ani rada není zadarno, dovezte auto ložiska jsem dnes koupil v Exvalos Lanškroun - 520,- za kus, SKF, rozvodovka je už v kupě, ale ještě potřebuju trochu poradit, když už to mám odstojeny, tak chcu ještě udělat rozvoďák. ale ouha, nemůžu povolit šroub na řemenici na klice, není tam náhodou opačnej závit ? už jsem roztrhl nástavec na trháku [upravil dne 7/3/11 18:17 ulyssek] Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 je tam PRAVY závit, špatně se povoluje,protože se závit šroubu má dávat na lepidlo, má se povolovat pelouškem,protože kliku jde špatně zajistit,většinou nepomůže ani přes rychlost--protočí se ve spojce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.