Tango C8 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Takže tady je ovládání rádia pod volantem samo že tam je i to radio;) a je tam měnič na cd.Já se domnívám že pokud s tím autem fakt hodně jezdíš (jako asi ty) a máš to spýše jako pojízdnou kancelář tak to fakt využiješ .S tímhle bude jezdit hlavně manželka a já jenom v \"civilu bez montérek\" ato je velmi zřídka.A pak nějaká ta štreka na dovču nebo jednodenka ližovačka na \"štulek\" Tak bohatě stačí co mám já. Rádio na cd (bez mp3), včetně ovládání pod volantem a hotovo. Navi mám přenosnou (nejlevnější garmin) , elegantně přichycenou vedle budíků a vždy aktuální mapy, dle potřeby. Citovat
jarmyl Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Určitě to stačí, ale je to příjemné mít něco navíc. Taky je výhoda RT3 , že jde počeštit (komplet vše i palubní PC), což se někomu může hodit. Citovat
Tango C8 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Určitě to stačí, ale je to příjemné mít něco navíc. Taky je výhoda RT3 , že jde počeštit (komplet vše i palubní PC), což se někomu může hodit. Já to mám myslím v D a těch několik hlášek co píše nazačátku,tak už vím co to je a ostatní mám přeložené v manuálu, kdyby něco tak juknu tam a vím oč de:-) Takže pohoda:-) Ale jasně, každému vyhovuje něco jiné:-) Citovat
MotoMoto Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Tak jasně že stačí cokoliv že jezdí. Někdo třeba říká, že klimačka je zbytečná, že si raděj otevře okno. Já třeba považuji klimatizaci za jednu z věcí pasivní bezpečnosti, ale to je o něčem jiném, ale argument čím méně elektroniky tím lépe podle mě je trochu mimo. Doma také člověk má elektroniku a neuvažuje že by bylo lepší ji nemít. Myslím, že to je dle vkusu každého soudruha a já osobně třeba raději slabší motor a lepší vybavení uvnitř vozu. [upravil dne 3/3/11 15:42 MotoMoto] Citovat
JirkaMTPO Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Určitě bych srovnával elektro doma a elektro v autě. To doma, když nejde, bez toho žít můžu, ale auto je mým dopravním prostředkem do práce, kde si na tu elektroniku doma mohu vidělat. Když ale auto nepojede, tak jsem nahraný. Alespoň takhle to mám já. [upravil dne 3/3/11 13:40 JirkaMTPO] Citovat
jarmyl Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Já např. v práci jezdim Fabií v social edici a doma ve svým autě se rád nechám rozmazlovat kdejakou blbostí. Jsem trošku hračička tak mě to vyhovuje. Je ale pravda, že když se třeba podělá el. posuv sedačky poté kdy řídila manželka(až nahoře,vepředu), tak už si nesjedu (mám 2m). Doufejme, že v še bude fungovat dlouho. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Jasně. To jsme na tom všichni asi stejně. Když to bude fungovat, tak je vše super. Ten, kdo je šikovný a umí si ledacos udělat sám, tak je to taky super. Pro ty jako já, kdo je odkázán na pomoc druhých, většinou servisů, tak holt si myslím, že v tomto případě platí jak jsem zmiňoval, že méně znamená více. Citovat
filas1 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Já bych to bez toho RT3 nebral, moc jsem s tím spokojený. Ani ne tak navigace, tu mám také v PDA, ale celé s jizdním počítačem, hlavně telefonem a tak. A také mi vyhovuje velký LCD displ. Jak si na to člověk zvykne tak je to pak když sednu do jiného vozu nepřijemné. Taky bych to už bez RT3 nechtěl, tem palubní PC je super, navíc mám do displeje napojený TV tuner s USB. U toho handsfree mě mrzí, že se musí vyndavat sim karta z telefonu, není tam bluetooth. Citovat
llug Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 Já např. v práci jezdim Fabií v social edici a doma ve svým autě se rád nechám rozmazlovat kdejakou blbostí. Jsem trošku hračička tak mě to vyhovuje. Je ale pravda, že když se třeba podělá el. posuv sedačky poté kdy řídila manželka(až nahoře,vepředu), tak už si nesjedu (mám 2m). Doufejme, že v še bude fungovat dlouho. kolik stála oprava toho el. posuvu sedaček?? Citovat
jarmyl Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 To byl jen příklad, zatim to funguje. Paráda je ta paměť, podle toho, kterým klíčkem otevřu nastaví se sedadla a zrcátka do poslední polohy při zamčení příslušným klíčem. Citovat
llug Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 Joooo ?!! Tak to je dobrý mají pamět všechny sedasla na el. posuv?? Citovat
MotoMoto Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Určitě bych srovnával elektro doma a elektro v autě. To doma, když nejde, bez toho žít můžu, ale auto je mým dopravním prostředkem do práce, kde si na tu elektroniku doma mohu vidělat. Když ale auto nepojede, tak jsem nahraný. Alespoň takhle to mám já. [upravil dne 3/3/11 13:40 JirkaMTPO] Já ale nemluvil o elektronice co řídí motor, ale o audio systému navigaci, telefonu a podobně. Doma když ti odejde elektronika v kotli tak jsi taky nahraný, prostě to řeší servis. A s autem to samé. Možná že si chceš udělat spousty věcí na autě sám a proto ti vadí elektronika, ale já bych neopravil ani trabanta, takže mi to je fuk. Citovat
llug Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 A ještě jeden dotaz :Někdo se tu zmiňoval o nějakých klucích ve \"smrku\"? nebo tak nějak. Co sou zač a kdeže to je ? nemůžu to dohledat. Pravděpodobně to je vrakáč či co?..!. [upravil dne 3/3/11 14:48 llug] Citovat
MotoMoto Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Já bych to bez toho RT3 nebral, moc jsem s tím spokojený. Ani ne tak navigace, tu mám také v PDA, ale celé s jizdním počítačem, hlavně telefonem a tak. A také mi vyhovuje velký LCD displ. Jak si na to člověk zvykne tak je to pak když sednu do jiného vozu nepřijemné. Taky bych to už bez RT3 nechtěl, tem palubní PC je super, navíc mám do displeje napojený TV tuner s USB. U toho handsfree mě mrzí, že se musí vyndavat sim karta z telefonu, není tam bluetooth. Nech si udělat twin kartu nebo jak se to jmenuje. Já osobně to řeším druhou kartou s jiným číslem, když sedám do auta vypnu svůj mobil a všechny hovory mám tak přesměrované na číslo do auta. Jen někdy lidé nevědí kdo jim volá, když to volám z jiného čísla, ale vyhovuje mi to takto. Citovat
MotoMoto Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Vrakáč, ale co jsem tu četl tak pěkně drahý, lépe podle mě seženeš někde po Aukro.cz a nebo ještě lépe v Polsku Citovat
filas1 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Já bych to bez toho RT3 nebral, moc jsem s tím spokojený. Ani ne tak navigace, tu mám také v PDA, ale celé s jizdním počítačem, hlavně telefonem a tak. A také mi vyhovuje velký LCD displ. Jak si na to člověk zvykne tak je to pak když sednu do jiného vozu nepřijemné. Taky bych to už bez RT3 nechtěl, tem palubní PC je super, navíc mám do displeje napojený TV tuner s USB. U toho handsfree mě mrzí, že se musí vyndavat sim karta z telefonu, není tam bluetooth. Nech si udělat twin kartu nebo jak se to jmenuje. Já osobně to řeším druhou kartou s jiným číslem, když sedám do auta vypnu svůj mobil a všechny hovory mám tak přesměrované na číslo do auta. Jen někdy lidé nevědí kdo jim volá, když to volám z jiného čísla, ale vyhovuje mi to takto. Jo to je taky řešení. A není to přesměrování nějak draze placený? Chtěl jsem si udělat tu twin kartu, ale chtějí paušál za tuto službu 100,- měsíčně, což mi přišlo zbytečný... Citovat
filas1 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Já ale nemluvil o elektronice co řídí motor, ale o audio systému navigaci, telefonu a podobně. Doma když ti odejde elektronika v kotli tak jsi taky nahraný, prostě to řeší servis. A s autem to samé. Možná že si chceš udělat spousty věcí na autě sám a proto ti vadí elektronika, ale já bych neopravil ani trabanta, takže mi to je fuk. O kotli mi ani nemluv, cca před rokem v zimě mi odešla elektronika u kotle Junkers, bohužel se to stalo v pátek a já celej víkend mrznul, než v pondělí přijel technik co to opravil Citovat
MotoMoto Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Přesměrovaný je tak drahý podle toho jaký máš tarif a kolik voláš protože to stojí stejně jako by jsi ze svého čísla volal na stejného operátora. Ve všem je dneska elektronika a bez ní to nepůjde. Nebo by věci byly jako před dvaceti lety. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Já ale nemluvil o elektronice co řídí motor, ale o audio systému navigaci, telefonu a podobně. Doma když ti odejde elektronika v kotli tak jsi taky nahraný, prostě to řeší servis. A s autem to samé. Možná že si chceš udělat spousty věcí na autě sám a proto ti vadí elektronika, ale já bych neopravil ani trabanta, takže mi to je fuk. O kotli mi ani nemluv, cca před rokem v zimě mi odešla elektronika u kotle Junkers, bohužel se to stalo v pátek a já celej víkend mrznul, než v pondělí přijel technik co to opravil Zlatý Petry. Taky řeším záložní zdroj. Citovat
jarmyl Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Joooo ?!! Tak to je dobrý mají pamět všechny sedasla na el. posuv?? Já myslím že je to u všech .Pokud je el.ovládání má to i paměť . Kdyžtak mě opravte. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.