Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes sem koukal na hadice od turba co vedou do IC.

kdyz sem sundal hadici byla od oleje.

Do IC sem sahal a je trosku mastny . Sice z toho olej neteče a auto nedymí ale je to v poradku že ten olej tam je? nebo by neměl propustit?

Odesláno
jo to v norme, turbo si pri silnej akceleracii trocha oleja potiahne. Ale ok je to len dovtedy kym pri \"podlahe\" nemas za autom dymu ako z ciganskej chatrče

:)

presne to mam.....v cem muze byt problem?? v IC nebo aj nekde jinde???trosku se zacinam bat vic prislapnout bo pri \"podlaze\" je za mnou cerna mlha ze auta za mnou malem pousti mlhovky :D
Odesláno

nejazdis väčšinou po meste? HDi treba vytačat do rozumnych otacok a nedusit ho, vtedy sa ukladaju sadze... skus ist mimo mesto trocha viac do otacok, a uvidis, skusil by som dat aj Shell Vpower naftu predtym, aby si to \"prepalil\"

Odesláno
jo to v norme, turbo si pri silnej akceleracii trocha oleja potiahne. Ale ok je to len dovtedy kym pri \"podlahe\" nemas za autom dymu ako z ciganskej chatrče

:)

presne to mam.....v cem muze byt problem?? v IC nebo aj nekde jinde???trosku se zacinam bat vic prislapnout bo pri \"podlaze\" je za mnou cerna mlha ze auta za mnou malem pousti mlhovky :D
Tak mne robilo to iste . Menil som vahu vzduchu , kontroloval EGR ale nakoniec to bol deravy IC. Zistil som to tak ze som odpojil z neho hadice a prepojil ich medzi sebou. :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...