Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám problém, vyměnil jsem starý airbag z volantu za nový s chromovým lvíčkem (který jsem si již dlouho přál :) ) a nyní mi bliká kontrolka airbagu na přístrojovce. Co s tím? Díky moc za radu.

Odesláno

Ahoj mám ten samý problém s blikajícím airbagem za 6 let jsem si zvykl nyní mi kontrolovali spoje v elektorinstalaci a zatím nesvítí.Zkus toto uvidíš.

Odesláno

Bol ten novy OK? Skusi by som aj skontrolovat konektor, ci ho mas ho spravne zasunuty?

Odpopjit a pripojit batreku si asi uz skusal. Svieti ti to aj po vymazani chyby cez diagnostiku?

Odesláno

Mě třeba blikala taky, původní majitel nevěděl co s tím. Ale šel jsem po konektorech a všiml jsem si, že kabel pod řidičem byl cvaknutý do jezdce sedačky, tak jsem ho vyndal, podíval zda není narušený a kontrolka zhasla:) Takže bych taky zkontroloval ty konektory ;-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

kazdopadne jen info,pokud blika kontrolka airbagu,tak je cely system airbagu vyrazen z cinnosti,takze pri nehode nevyleti... o svitici kontrolce je tady napsano hafo veci, je to slabost peugeotu. k tomu volantu, zkontroloval bych ten pytel a pak konektor.

Odesláno

Ak máš oba airbagy, tak odmeraj dákym lepším multimetrom aké majú odpory. Mali by byť zhodné. Prípadne skús miesto airbagu dať na skúšku odpor kúpený v obchode. Kúp taký aký nameráš na dobrom airbagu. Neviem aký presne treba, prehľadaj fórum alebo si počkaj a možno to niekto napíše aj sem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...