zulda123 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Ahoj mám problém, vyměnil jsem starý airbag z volantu za nový s chromovým lvíčkem (který jsem si již dlouho přál ) a nyní mi bliká kontrolka airbagu na přístrojovce. Co s tím? Díky moc za radu. Citovat
Arash Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Ahoj mám ten samý problém s blikajícím airbagem za 6 let jsem si zvykl nyní mi kontrolovali spoje v elektorinstalaci a zatím nesvítí.Zkus toto uvidíš. Citovat
miroja Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Bol ten novy OK? Skusi by som aj skontrolovat konektor, ci ho mas ho spravne zasunuty? Odpopjit a pripojit batreku si asi uz skusal. Svieti ti to aj po vymazani chyby cez diagnostiku? Citovat
marko306 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Airbag si vymieňal pri odpojenej baterke? Citovat
James306 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Mě třeba blikala taky, původní majitel nevěděl co s tím. Ale šel jsem po konektorech a všiml jsem si, že kabel pod řidičem byl cvaknutý do jezdce sedačky, tak jsem ho vyndal, podíval zda není narušený a kontrolka zhasla:) Takže bych taky zkontroloval ty konektory ;-) Citovat
zulda123 Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 Jojo vyměňoval jsem to s odpojenou baterkou, respektive byla odpojená celou zimu Pro upřesnění bliká ten nový Citovat
oni Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 kazdopadne jen info,pokud blika kontrolka airbagu,tak je cely system airbagu vyrazen z cinnosti,takze pri nehode nevyleti... o svitici kontrolce je tady napsano hafo veci, je to slabost peugeotu. k tomu volantu, zkontroloval bych ten pytel a pak konektor. Citovat
Misos Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Ak máš oba airbagy, tak odmeraj dákym lepším multimetrom aké majú odpory. Mali by byť zhodné. Prípadne skús miesto airbagu dať na skúšku odpor kúpený v obchode. Kúp taký aký nameráš na dobrom airbagu. Neviem aký presne treba, prehľadaj fórum alebo si počkaj a možno to niekto napíše aj sem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.