Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak a je to tu :D

předek 7,5x17 195/45

zadek 8,5x17 205/45

barva bronzova z poslednich 406ek

ted to chce doladit vysku a podložky

uvažuji i o tom jže bych na předek hodil 8,5 a do zadu nechal udelat 9,5 a nebo mam ted možnost koupit kola 8,5 a 10 tak nevim :myslim

[upravil dne 16.4.2014 20:47 od čakom]

post-8634-14109636914914_thumb.jpg post-8634-14109636915183_thumb.jpg

[upravil dne 16.4.2014 21:22 od čakom]

Odesláno

Vypadá to, že naživo to bude hodně zajímavý, navíc je to zase něco jinýho než má každej. Jediný, co by tomu auto ještě seklo by byly lišty pryč a nebo do barvy, sice by to nebylo moc praktický (ale to není ani ten podvozek:D ) ale byl by to pak krásnej clean style:mrk

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Johne já si nedokážu představit cestu na D1 ani mím coupéčkem natož takhle :D pro mě jsem české dálnice nesjízdné :D možná pár useků D11 ... jinak na D8 bych na tech posranejch dilačních spárach urval všechny 4kola :D jinak je tam asfalt pěknej ...

Odesláno

Plechace jsou mazec, kluci nesmite se ty dalnice bat, jezdim Jihlava- Breclav a jeste se mi to nerozpadlo ...ikdyz z toho obcas lezou hodne divny zvuky :)

Odesláno

Cechic já se toho nebojím jezdím pokerne často trasu po d1 Praha-Zlín za prarodicema a v pohodě :-) sice to drnca jak svině ... :-D ale cakom by to tej svoji přej nikdy neudělal žeby ju vytáhl na d1 :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...