Roman Bazi Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Proč Oktávku srovnávat s 307????? Vždyť Oktávka jí nesahá ani po šrouby na kolech!!!!! To jste Pežoťáci????? Citovat
gronholmm Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Oktávka by nebyla špatný auto, kdyby neměla takovou cenovou politiku kterou jí udělali, a kterou jí dělají lidi všeobecně... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 dvorrom Mam radsej realistickych ludi ktory do blba nehaja jjednu znacku ... Keby som si mal teraz vybrat 307 SW po faceliftu, nejak 2006 s 1.6 HDI nebo Skoda Octavia 2 kombi s 1.9 TDI 77 KW, tak bych asi ani sekundu nevahal nad tou octavii ... Pritom tu octavii sezenu za stejni prachy, sem tam i dokonca nizsi 307 Sw ma samozrejme, kopu vyhod, ale to ma i oktavie, takze hovori o nej, ze nesaha ani po sroby na kolesach, su take krcmove reci ... Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Ale no tak, já to myslel vtipem, jen jsem tam zapoměl dát šest usměvavých smajlíků. Oktávka není špatná, jen je to dle mého názoru předražené auto. Já bych ji nechtěl kvůli cenám, za které se prodává. A že ji koupíš levněji, stejný rok výroby, tomu nevěřím. Citovat
čakom Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 asi mě budete kamenovat, ale dnes jsem viděl 508 poprvé naživo a mám z ní smíšené pocity:(, bude dlouho trvat,než se mi začne líbit:myslim souhlasim s tebou. předek jakš takš ješte jde ale zadek u sedana je hnus. posledni pěkny pugy byly v šestkové řade ( X06 ) pak už to stoji za nic. Citovat
Pipinek Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 :-) no já právě z toho zadku 508 sedanu učurávám ) ty světla jako drápy.. perfekt.. skvělé křivky.. no co člověk, to jiný vkus.. mě se moc líbí a proto jsem si ji objednal :-) Citovat
godzilaTO Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 neviem ci som jediny ale mne sa ten sedan raz nepaci, skor SWcko.... myslim 508 a rovnako to je aj u skodovky, ale ja tresknem vyssiu triedu superB ....sedan ma spatnu rit ale combik HMMMMM pošušnaničko....:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.