Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak Skode sa asi 508 tiez velmi lubi - aneb nejlevnejsi je to co ukradnes

Recommended Posts

Odesláno

dvorrom

Mam radsej realistickych ludi ktory do blba nehaja jjednu znacku ...

Keby som si mal teraz vybrat 307 SW po faceliftu, nejak 2006 s 1.6 HDI nebo Skoda Octavia 2 kombi s 1.9 TDI 77 KW, tak bych asi ani sekundu nevahal nad tou octavii ... Pritom tu octavii sezenu za stejni prachy, sem tam i dokonca nizsi :)

307 Sw ma samozrejme, kopu vyhod, ale to ma i oktavie, takze hovori o nej, ze nesaha ani po sroby na kolesach, su take krcmove reci ...

Odesláno

Ale no tak, já to myslel vtipem, jen jsem tam zapoměl dát šest usměvavých smajlíků.

Oktávka není špatná, jen je to dle mého názoru předražené auto. Já bych ji nechtěl kvůli cenám, za které se prodává. A že ji koupíš levněji, stejný rok výroby, tomu nevěřím.

Odesláno
asi mě budete kamenovat, ale dnes jsem viděl 508 poprvé naživo a mám z ní smíšené pocity:(, bude dlouho trvat,než se mi začne líbit:myslim

souhlasim s tebou. předek jakš takš ješte jde ale zadek u sedana je hnus.

posledni pěkny pugy byly v šestkové řade ( X06 ) pak už to stoji za nic.

Odesláno

:-) no já právě z toho zadku 508 sedanu učurávám :)) ty světla jako drápy.. perfekt.. skvělé křivky.. no co člověk, to jiný vkus.. mě se moc líbí a proto jsem si ji objednal :-)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

neviem ci som jediny ale mne sa ten sedan raz nepaci, skor SWcko.... myslim 508

a rovnako to je aj u skodovky, ale ja tresknem vyssiu triedu superB ....sedan ma spatnu rit ale combik HMMMMM pošušnaničko....:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...