Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím zde o poslední radu jinak jde auto do prodeje

Fapp off- dělal Straki007

vstřiky čistěné ultrazvukem-PP 205

setrvačník a spojka nová

na dia bez chybového hlášení

turbo funguje jak má

auto žere po mestě 10-11 lit a při sebemenším šlápnutí na pedal plynu jde za mnou černej kouř že auta za mnou ani nejsou vidět.

Co ještě udělat s tím kouřením nic nepomáha a hlavně nikdo nic přesně neřekne.

Auto ma najeto 145 000 km a opravdu už mě to auto přetává bavit:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 26/2/11 15:34 vrtulnik76]

Odesláno

Na commonrailu se toho moc nastavit nedá.

Buď jede nebo ne.

Zkusil bych váhu vzduchu (nemusí vyhazovat chybu) kontrola tlakových hadic vzduchu, intercooler jestli nepouští .

Odesláno

auto žere po mestě 10-11 lit a při sebemenším šlápnutí na pedal plynu jde za mnou černej kouř že auta za mnou ani nejsou vidět.

Presne sa mi takto chovalo auto, keď som mal prasknutú hadicu medzi intercoolerom a vstupom do motora. Ja som to netusil, sice mi svietila kontrolka. Potom na dia zistili \"nízky tlak turba\". Išiel som s touto prasknutou hadicou minulé leto z Chorvatska. Auto neťahalo, zvýšená spotreba a išiel som jak dymovnica. Zádná štvrtina auta bola čierna od sadzí.

Myslím, že to môže mať niečo spoločné s tým vzduchom....:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Presne sa mi takto chovalo auto, keď som mal prasknutú hadicu medzi intercoolerom a vstupom do motora. Ja som to netusil, sice mi svietila kontrolka. Potom na dia zistili \"nízky tlak turba\". Išiel som s touto prasknutou hadicou minulé leto z Chorvatska. Auto neťahalo, zvýšená spotreba a išiel som jak dymovnica. Zádná štvrtina auta bola čierna od sadzí.

Myslím, že to môže mať niečo spoločné s tým vzduchom....:myslim:myslim:myslim

Já jsem měl to samé,ale neměl jsem jí prasklou,na pohled byla v pohodě.Když jsem více sešlápl plyn tak míň výkonu a více čoudu a o spotřebě ani nemluvím a čím to bylo:Ta spodní trubka se prostě přicucávala k sobě,drží se tam olej a po delší době směkne a pak to tohle dělá-Třeba i to bude tím :myslim:myslim:myslim

Odesláno

Identifikovat správně chybu,,to je oč tu v tomto neskutečným byznysu peněz běží \" furt a pořád dokola.Pak už je jenom ten díl vyměnit a udělat to hlavně dobře.V podstatě vidíš,že s celým dia jsou ůplně v prdeli a nikdo neví zhola nic.Je to katastrofa si dnes koupit nové auto.Ono taky můžeš dopadnout tak,že budeš furt měnit a měnit jeden díl za druhý a nic.Skus nechat prolízt to turbo kolem dokola a nebo se na to vyprdni a střel to,jenže zase proděláš..Pak je ještě jedna možnost,že koupíš z bouraného auta nejlépe na zadek motor a přehodíš ho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...