vrtulnik76 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Prosím zde o poslední radu jinak jde auto do prodeje Fapp off- dělal Straki007 vstřiky čistěné ultrazvukem-PP 205 setrvačník a spojka nová na dia bez chybového hlášení turbo funguje jak má auto žere po mestě 10-11 lit a při sebemenším šlápnutí na pedal plynu jde za mnou černej kouř že auta za mnou ani nejsou vidět. Co ještě udělat s tím kouřením nic nepomáha a hlavně nikdo nic přesně neřekne. Auto ma najeto 145 000 km a opravdu už mě to auto přetává bavit:bacha:bacha:bacha [upravil dne 26/2/11 15:34 vrtulnik76] Citovat
Holland Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 No kdy jsi kontroloval čerpadlo;)seřizoval???dle mýho je to vnom:D [upravil dne 26/2/11 15:35 Holland] Citovat
Holland Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Sem si všim že píšeš dia OK-ale nechal bych to ještě jednou jinde udělat ebo jestli máš čerpadlo BOSCH tak přímo u Boschu servisu;) Citovat
Milhaus65 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Na commonrailu se toho moc nastavit nedá. Buď jede nebo ne. Zkusil bych váhu vzduchu (nemusí vyhazovat chybu) kontrola tlakových hadic vzduchu, intercooler jestli nepouští . Citovat
janou Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Alebo nepodareny chip?Skusil by som dat prehrat origo soft motora. Citovat
Stefan00 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 auto žere po mestě 10-11 lit a při sebemenším šlápnutí na pedal plynu jde za mnou černej kouř že auta za mnou ani nejsou vidět. [upravil dne 26/2/11 15:34 vrtulnik76] Presne sa mi takto chovalo auto, keď som mal prasknutú hadicu medzi intercoolerom a vstupom do motora. Ja som to netusil, sice mi svietila kontrolka. Potom na dia zistili \"nízky tlak turba\". Išiel som s touto prasknutou hadicou minulé leto z Chorvatska. Auto neťahalo, zvýšená spotreba a išiel som jak dymovnica. Zádná štvrtina auta bola čierna od sadzí. Myslím, že to môže mať niečo spoločné s tým vzduchom....:myslim:myslim Citovat
libaplodik Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 auto žere po mestě 10-11 lit a při sebemenším šlápnutí na pedal plynu jde za mnou černej kouř že auta za mnou ani nejsou vidět. [upravil dne 26/2/11 15:34 vrtulnik76] Presne sa mi takto chovalo auto, keď som mal prasknutú hadicu medzi intercoolerom a vstupom do motora. Ja som to netusil, sice mi svietila kontrolka. Potom na dia zistili \"nízky tlak turba\". Išiel som s touto prasknutou hadicou minulé leto z Chorvatska. Auto neťahalo, zvýšená spotreba a išiel som jak dymovnica. Zádná štvrtina auta bola čierna od sadzí. Myslím, že to môže mať niečo spoločné s tým vzduchom....:myslim:myslim Já jsem měl to samé,ale neměl jsem jí prasklou,na pohled byla v pohodě.Když jsem více sešlápl plyn tak míň výkonu a více čoudu a o spotřebě ani nemluvím a čím to bylo:Ta spodní trubka se prostě přicucávala k sobě,drží se tam olej a po delší době směkne a pak to tohle dělá-Třeba i to bude tím :myslim:myslim Citovat
bara Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Identifikovat správně chybu,,to je oč tu v tomto neskutečným byznysu peněz běží \" furt a pořád dokola.Pak už je jenom ten díl vyměnit a udělat to hlavně dobře.V podstatě vidíš,že s celým dia jsou ůplně v prdeli a nikdo neví zhola nic.Je to katastrofa si dnes koupit nové auto.Ono taky můžeš dopadnout tak,že budeš furt měnit a měnit jeden díl za druhý a nic.Skus nechat prolízt to turbo kolem dokola a nebo se na to vyprdni a střel to,jenže zase proděláš..Pak je ještě jedna možnost,že koupíš z bouraného auta nejlépe na zadek motor a přehodíš ho. Citovat
vrtulnik76 Odesláno 28. únor 2011 Autor Odesláno 28. únor 2011 Tak nechám pokontrolaovat hadice a pokud se nic nenajde tak auto :papa:papa:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.