Driver Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Zkoušel jste někdo vytáhnout data z poškozené CD/DVD, které nejde normálně načíst v mechanice? Potřeboval bych v práci zkusit vytáhnout nějaké data z CDčka, mechanika ho nenačte nebo načte, ale data nejdou zkopírovat. CD není nějak brutálně poškrábané, jenom sem tam jemné škrábance, už jsem viděl daleko víc odrbané CDčko a šlo normálně přečíst. Zatím jsem zkusil dva softy, jeden ho nepřečetl vůbec a ten druhý běží už tři dny a načetl 21% Nevíte někdo o nějaké \"zázračné\" metodě jak to přečíst? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Hmm to je problem, nějakou pořádnou mechaniku, jedna to nemusí přečíst a jedna zase jo, zaleží co chytíš, jinak softu je spousty, jen žádnej nefunguje na 100% prostě poškozený data nenahradí Třeba tady - http://technet.idnes.cz/vydolujte-smazana-data-z-cd-a-dvd-nosicu-fcl-/software.asp?c=A060427_205736_software_dvr Citovat
Driver Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 Jo na tenhle odkaz jsem taky narazil a použil jsem z toho soft CD Recovery Toolbox Free a vypadá to zatím nadejně, už to běží od rána a nějaké soubory už to vytáhlo a uložilo na disk. Předtím jsem zkusil jiné tři programy, dva z toho nevytáhli nic a třetí sice nějaké soubory našel, ale když jsem chtěl uložit tak na mě vyskočilo okno, že tato funkce je pouze v placené verzi . Je mi jasný, že poškozený data jsou pryč, ale je možný, že je poškozená část CDčka s informacemi o souborech a proto to nejde načíst. Citovat
victory Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 pokud je poškrábaná stříbrná vrstva (strana potisku) je ko. Pokud je poškrábanej ten čirý plast, tak jde CD roleštit, vybrousit vyhladit ... Neříkám 100 procent, ale docela to pomuže Citovat
max_payne Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 suhlas, vezmi lestiacu pastu a jemne vylesti plexi, ale jemne bez ohybania disku, na 99% to odtial vykopirujes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.