DERT123 Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 to si borec cistit vstreky rucne :D:D Citovat
fifi Odesláno 28. květen 2011 Autor Odesláno 28. květen 2011 Už som tu dostal vtedy prosím už nekomentovať...všetkým neprajníkom....vstreky funkčé a pomohlo a stálo ma to len nové medené podložky po ne Citovat
andy 3823 Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 ..podla mňa tie prípravky neuškodia ale či aj nejak extra pomôžu neviem potvrdiť z vlastnej skúsenosti. Ja používam len VIF aditívum a myslím, že motor má lepší chod ako keď nepoužívam + troška lepšia spotreba. VIF mi bol odporučený väčšinou dobrých mechanikov a bola tu o tom aj zaujímavá diskusia Vstrekovače zasa niesu z gumi že by si to len tak zničil. Citovat
fifi Odesláno 28. květen 2011 Autor Odesláno 28. květen 2011 ja si tiež myslím, potreboval som k tomu len tri fľaškové pivá, momentový kľúč plus bežné kľúče, zopár cigariet jednu ihlu na šitie, handričku, techničák a tec na palivový systém a tie nové origo podložky Citovat
DERT123 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 tak dnes som tiez urobil preplach vstrekov TECOM a mozem povedat ze nejaka zmena urcite nastala motor uz tak nevrci ako vrcal je tichsi tak zrejme TEC zabral Citovat
fifi Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 TEC-ári poraďte v januári som menil olej a odvtedy som asi dva-alebo trikrát prehnal palivovú sústavu tecom na čistenie vstrekov na priamo, okruh tec-čerp-rampa-tec.....mám vymeniť znovu olej?, samo že ten tec spálilo vo válcoch, ale či prefukmi cez piest krúžky nejako chemicky neznehodnotilo olej Citovat
Marcel00 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 myslim ze toto by som neriesil, tolko ho zas do oleja sa nedostne aby doslo k znehodnoteniu... preco TEC-ujes tak casto ? aky je dovod ? Citovat
fifi Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 ja neviem, asi preto, že som ich objednal naraz tri, a po každom použití bola nejaká zmena ....tak zvedavosť Citovat
Marcel00 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 ja som pouzil 2 TEC konzervy naraz... motor bezal skoro hodinu na ne... i tak nic z toho, jeden vstrek bol aj tak na nic, zistilo sa az vo firme na cistenie vstrekov... myslim ze sa oplati uz viace dat vycistit vstreky, bo sa za 3 konzervy blizis k cene rovnajucej sa za cistenie vstrekov, kde ich mas zaroven aj otestovane ci davka a rozprasnie paliva je v norme... Citovat
fifi Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Určite máš pravdu Marcel ale to vieš, keď si na dvore pri aute a máš plechovky v pivnici, a po každej sa čosi zmenilo...no nie na raz som ich aplikoval, ale cca v rozpätí troch mesiacov...tak ma zvedavosť hnala...neviem sa ešte rozhýbať k tomu, aby som vstreky niekam posielal, lebo auto potrebujem, a možno ani nie je treba ....chápeš Citovat
Laďa Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Určite máš pravdu Marcel ale to vieš, keď si na dvore pri aute a máš plechovky v pivnici, a po každej sa čosi zmenilo...no nie na raz som ich aplikoval, ale cca v rozpätí troch mesiacov...tak ma zvedavosť hnala...neviem sa ešte rozhýbať k tomu, aby som vstreky niekam posielal, lebo auto potrebujem, a možno ani nie je treba ....chápeš Není lepší mít v pivnici pivo?:D:D Citovat
ROpa Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 jasne chapem Marcel kde si daval robit tie vstreky ? Citovat
DERT123 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Myslim ze Marcel to posielal do Ciech niekam Citovat
Laďa Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Ano čechy - Kladno http://www.diesel-tp.cz/ Citovat
Vlado222 Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 moj nazor k hydro štelpm hydraolicke zdvihadla ventilov tušim mam ich na druhom aute vybite klepu pri zohriatom oleji pri studenom bi nemali lebo je hustejsi a co sa tika vymeni asi nie pri 120 tis.km to by bolo asi moc skoro na mojom druhom mam asi 250 tisic a klepu posledny rok a myslim ze ako to tu bolo napisane da sa to aj vycistit a potom zistit ktor klepu nemusia bit všetky zle keby maš menit napr. pri mojom 20V 20 hydroštelov jeden najlacnejši 800kč + robota tak by to bolo dost či nie myslim Citovat
paliman Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Zdravim , chcem sa podelit o skusenosti s Tec 2000 vyrobkami. Iste vsetci poznate orangove plechovky na cistenie vstrekov. Hladal som na nete nejaky obchod kde by sa to dalo objednat lacnejsie. Nasiel som tuto stranku http://autotechnik-fontana.de/modules.php?name=Asers_Shop , Okrem klasickeho Tecu , ktory som poznal, je tam na predaj aj zelena plechovka na precistenie pred vymenou oleja a cierna na doliatie po vymene oleja. Okrem toho su tam aj prostriedky na vycistenie chladiaceho systemu a zaroven na utesnenie drobnych netesnosti v chladiacom systeme. Prave so zelenou plechovkou mam skusenosti, pridal ju otec pred vymenou oleja do 2.0 hdi. Je tam citelne zlepsenie. Velmi pozitivna je cena. Objednal som si 3 plechovky na vstreky 3 zelene pred vymenou oleja a 3 cierne na doliatie do noveho oleja. S postovnym z Nemecka na Slovensko 125 eur. Pri objednavani z netu je nutne ovladat zak. nemciny, ale to by nemal byt problem. Tak sa snad niekomu toto info hodi, pozdravujem Citovat
ROpa Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 125E je fura nafty ktoru mozem prejazdit. Co tym objektivne ziskam ked zainvestujem do farebnych plechoviek ? Ako sa ich ucinok da objektivne merat a kolko vydrzi ? Len fakty prosim, nie zozbierane marketinkove info z obalu plechovky, webu vyrobcu a kadekde po forach... Citovat
koblih69 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Zdravim , chcem sa podelit o skusenosti s Tec 2000 vyrobkami. Iste vsetci poznate orangove plechovky na cistenie vstrekov. Hladal som na nete nejaky obchod kde by sa to dalo objednat lacnejsie. Nasiel som tuto stranku http://autotechnik-fontana.de/modules.php?name=Asers_Shop , Okrem klasickeho Tecu , ktory som poznal, je tam na predaj aj zelena plechovka na precistenie pred vymenou oleja a cierna na doliatie po vymene oleja. Okrem toho su tam aj prostriedky na vycistenie chladiaceho systemu a zaroven na utesnenie drobnych netesnosti v chladiacom systeme. Prave so zelenou plechovkou mam skusenosti, pridal ju otec pred vymenou oleja do 2.0 hdi. Je tam citelne zlepsenie. Velmi pozitivna je cena. Objednal som si 3 plechovky na vstreky 3 zelene pred vymenou oleja a 3 cierne na doliatie do noveho oleja. S postovnym z Nemecka na Slovensko 125 eur. Pri objednavani z netu je nutne ovladat zak. nemciny, ale to by nemal byt problem. Tak sa snad niekomu toto info hodi, pozdravujem No dobrý, ale co ta cena? Když to spočítám tak to vychází podobně jako v Kelly a s nějakou slevou 25% je to \"doma\" výrazně levnější, ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.