Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Toto vlákno je už dlho mrtve,a tak chcem znova ukázať svojho Parťáka.Na svoj vek je to stále krásavec:D

Chlapci ,ukážte svojich Parťákov!Hlavne dvojkovú radu.Raz budem také auto mať,tak nech mám čo závidieť.:o:aut

post-34383-14109631842914_thumb.jpg

[upravil dne 16/6/13 19:44 od parolla]

post-34383-1410963184317_thumb.jpg

Odesláno

Ďakujem za poklonu,Šalda!

Tak Parťáka mám už pekných pár rokov,a o alu kolesách som nikdy ani len neuvažoval.Nuž, každý preferujeme niečo iné;)

Ja po každej sezone(letnej či zimnej)ošetrím pneu aj disky,a založím puklice.To mi stačí.A ked je puklica s prevádzky v horšom stave,za pár šupov ju vymením;)

flacek - máš auto skoro ako ja ,až na ten znak,a šúpačky na vodičovej strane.Znak na maske nevadí:papa,a šúpačky ticho závidím:aut

Odesláno

Kata517, chtělo by to nárazníky do barvy a bude to mazel;):D

Vladosr, pěkná barvička, takovou sem už někde viděl:D:aut

A pěkně se bléská, taky čekám až se udělá líp a začnu s mytím a hlavně leštěním, tak pak udělám fotku :)

Odesláno

Levé využiju na 99 procent naše dvouapůletá cácorka mi chce zásadně kopat do zad:D jak ji dáme na druhou stranu tak protestuje a ta starší už má jiné zajmy než se s náma nudit.Konstatoval jsem že by nám stačili jen levé šoupačky a pravé jen na uklid :papa

Odesláno

Salda ,farba sa mi pacila od zaciatku , auto parkuje vonku a zatial odtien drzi...nie su este opatrene plasti ....ale mal som toho uz dost.....interier podla potreby , kusok zrychlene , a lestenie 2x rocne.....staci...hlavne ze este drzi motoricky....

no dvere bola podmienka...

[upravil dne 30/6/13 10:18 od vladosr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...