Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, chci se zeptat, jak se dostanu u Evasiona k palivovému čerpadlu? je to nádrže zasunutý ze shora, nebo zespoda?

Díky, Vojta

Proč mě to zajímá: evasion nestartuje - motor točí, ale nenaskočí. zkoušel jsem průchodnost hadičky z motoru do nádrže tak že jsem do ní pumpičkou foukal vzuch a druhý člověk poslouchal, co to v nádrži dělá. PRESTOŽE je v nádrži z 1/3 benzín, nebublá to !! :o zvuk je uplně suchej!! což mě docela zaráží - sání benzínu by mělo být přece na dně nádrže..... nebo se pletu? proto chci čerpadlo zkontrolovat.

Odesláno

to je právě zvláštní - do hadičky (od motoru) jsme nalili benzín aby prošel celou hadičnou až do nádrže (1,5 litru) a vpohodě to proteklo. Pak jsem do toho foukal pusou - a průchod vzduchu bez jakéhokoli odporu.

a ještě, ten přístup k čerpadlu... on práve asi ze shora není - a nebo je to opravdu blbě přístupné pod čalouněním. viz http://www.sbazar.cz/img/original/01/5271501_4.jpg

[upravil dne 17.2.2011 19:20 vojtadvojda]

Odesláno

když zapneš klíček do druhé polohy, tak by někdo druhý s uchem u nádrže měl to čerpadlo slyšet...,ještě zkus pod kapotou bys měl mít takový červený spínač--právě on vypíná čerpadlo v případě velkého otřesu auta--zkus ho zatlačit

Odesláno

jojo, je to citroen, taky mi to došlo...,ale 806ka v té motorizaci má čerpadlo shora v nádrži, asi budeš muset odhrnout koberec vzadu, víc asi neporadím :papa

Odesláno

Ahoj já mám Ulysse r.v. 99 2.0 ,16v, 97kW, a k čerpadlu jsem musel sundat nádrž, ale poravdu nejdřív koukni na ten nárazák u motoru a pak ještě na relátko, které pouští proud na čerpadlo a na zapalovací cívku, odělej konektory a koukni jestli nejsou z oxidovaný a když zapneš klíček, tak by mělo cvaknout. Já ho měl vyhořelí stojí hodně něco kolem 2500,- ale na bazosi jsem ho sehnal za 500,-

[upravil dne 18/2/11 09:50 aaamilan]

post-26542-14109615589435_thumb.jpg

Odesláno

Zdravím,nevím jak u benzínu,ale u včech dieselů se musí vyndat nádrž a vzhledem k tomu,že v podlaze není díra a kastle je stejná,tak musí ven i benzínu.Pokud máš možnost na zvedák , tak je to v práce na chvilku.

[upravil dne 18.2.2011 21:33 robil]

Odesláno

Jak říkáš robile, taky jsem tam žádnou díru v podlaze neměl a zbytečně jsem rozdělával podlahu v autě:-( Zvedák je fajn, ale já tu možnost neměl, tak jsem si najel na špalky(nájezdy) ze dřeva, mám je 20 cm vysoké a taky to stačilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...