tody Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 neskutocne pekne to mate tu popisane, mne hovorili, ze dvojpinove cidlo neexistuje v servisoch, len to troj :DDD... a ine dristy, mne uz zostava vyskusat vymenit len ten prevodnik, lebo neviem, co este som nevyskusal menit, mam tri cidla, nove ozubene kolesko v prevodovke, cuka s nim, straca vykon, inak ide servo a nepocita kilometre a to vsetko len pre po.. bany snimac rychlosti, sa pozriem aj na tie budiky, ale asi to sa da vylucit... tak uz len vymenit prevodnik a chvalabohu aj tych zrobili viac typov..... nalepsi servis je tento forum Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Jo jo, tady se dozvíš všechno, pokud si trochu šikovnej tak si to i podle mistních navodů a rad i sám opravíš. Případně ještě před servisem budeš vědět co s tím krámem je;) Citovat
naloch Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 jsou totiz dva druhy cidel rychlosti, dvoudratove a tridratove signal z toho dvoudratoveho cidla je potreba upravit na obdelnikovy prubeh a to dela prave ten prevadec rychlosti z tridratoveho cidla leze uz signal bez potreby uprav HDI a vsechny motory v novem modelu 406 maji tridratove cidlo Tak konečně jsem nejspíš přišel na závadu,proč mi celou dobu nejde tachometr. Je pravděpodobné,že jsem se při koupi Pegyny pěkně vy..bal přišla mi sic trochu divná plná výbava na 1.8 ,ale v té době jsem ještě neměl ty informace co teď. Nedávno jsem zjistil,že nějaká dobrá duše převařila číslo káry do auta 3,0l,proto ta výbava. Budu s ní holt jezdit než se rozsype,protože je neprodejná Takže do 3,0 litrové káry někdo dal 1,8 motor s elektrikou a číslem a bylo. jenže u 1,8 je třípinové čidlo a 3,0l má dvou pinové s převodníkem,tak bych potřeboval nějakou radu jak to rozchodit aby mi šel i tempomat. díky za nápady a nějaké rady Citovat
Ferry Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 hmm, takze kabelovej svazek od motoru je z 1,8 s tripinovym konektorem cidla a zbytek elektriky v aute je kabelaz z 3,0 V6, mno to bude trosku orisek, to by bylo potreba mrknout do schemat, hlavne do zapojeni konektoru spoju kabelovych svazku motoru a kabiny a tam dohledat ty spravne draty a pokusit se je pospojovat na tu tripinovou verzi, zkusim se mrknout, ve starem kompu bych to mohl mit, stejne musim nekdy ty data prevest do noveho jo a ted si pamatuju, psal jsem ti to do inzeratu, ze to bude nejspis prevareny VINko, nesedel vubec vypis podle VIN, vybava, barva, atd. [upravil dne 11/3/13 21:58 od Ferry] Citovat
naloch Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 hmm, takze kabelovej svazek od motoru je z 1,8 s tripinovym konektorem cidla a zbytek elektriky v aute je kabelaz z 3,0 V6, mno to bude trosku orisek, to by bylo potreba mrknout do schemat, hlavne do zapojeni konektoru spoju kabelovych svazku motoru a kabiny a tam dohledat ty spravne draty a pokusit se je pospojovat na tu tripinovou verzi, zkusim se mrknout, ve starem kompu bych to mohl mit, stejne musim nekdy ty data prevest do noveho jo a ted si pamatuju, psal jsem ti to do inzeratu, ze to bude nejspis prevareny VINko, nesedel vubec vypis podle VIN, vybava, barva, atd. [upravil dne 11/3/13 21:58 od Ferry] jo jo to je ono,nedalo mi to,tak jsem zhodil plasty nad motorem a bylo mi jasno,je to sic pěkně udělané,ale je tam zásah Citovat
naloch Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 nebyly by nějaké ty schématka? mám teď trochu času tak bych se v tom poštoural:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.