bonfire Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Zdravim stalo se mi dneska 2krát že auto na 10 vteřin ztratí vykon a spadne ručička tachometru a pak vše naskočí a je všechno ok.. Tak mi to nedalo a zajel sem do peugeot servisu tam auto napíchly na diagnostiku (za 15minut prace si vzali 600kč) a žadna zavada tam nebyla... Tak nevim čim by to mohlo být:-( docela mě to štve, uděla mi to tak jednou za 14 dní a bojim se abych něco na autě nezničil...:( Citovat
maximum Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 no tak keby si si poriadne presiel forum, tak by si tych 600 kc usetril. Typicka zavada pre 406, bud mas studene spoje v budikoch alebo mas studene spoje v cidle tachometra, alebo iba ocesane ozubene kolecko v tom cidle (da sa samostatne vymenit) alebo ocesane kolecko v prevodovke. Najpravdepodobnejsie asi bude to cidlo tachometra. Ked sa ti to stane znova, tak si vsimni, ci ti bude pocitat kilometre na budikoch, ak nie, tak je to to cidlo ,ak sa kilometre budu nacitavat, tak potom studene spoje v budikoch... kazdopadne pouzi hladanie tu na fore, je to tu riesene a aj vyriesene... Citovat
bonfire Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 jenže je tu ještě ta ztrata vykonu... takže to podle mě nebudou nebudou studeny spoje Citovat
Ferry Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 RJ nedostava od cidla rychlosti udaje a tak poklesne vykon Citovat
groovred Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 za kastlikem spolujezdce maji nektere motorizace cernou krabicku na okraji bile olemovani Bitron..neco do ni jde signal od cidla na prevodovce a zni vsude mozne vcetne budiku.u mne se to kromne straty vykonu projevovalo take vypadkami posilovace řizeni a cukanim jinak mne stala diagnostika 1000kc v neautorizaku a rekli akorat ze cidlo je ok protoze posila udaje [upravil dne 17/2/11 06:50 PM groovred] Citovat
bonfire Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 za kastlikem spolujezdce maji nektere motorizace cernou krabicku na okraji bile olemovani Bitron..neco do ni jde signal od cidla na prevodovce a zni vsude mozne vcetne budiku.u mne se to kromne straty vykonu projevovalo take vypadkami posilovace řizeni a cukanim A jak si to vyřešil? Citovat
groovred Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 tu krabicku jsem koupil novou tady od Devila za co mu moc dekuji po vymene jsem neveril vlastnim zmyslum co dokaze z autem udelat takova prkotina Citovat
bonfire Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 nemáš náhodou fotku ty krabičky? jak se jmenuje? Citovat
groovred Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 vypada nejak takhle a je na nem napsano Bitron PPE-GF10 jinak bacha jestli ji mas je jich vic druhu a sice stejne znaceni ale jinaksi pocet a rozestup pinu.jednu tady mam ktera do miho auta nepasuje [upravil dne 17/2/11 07:02 PM groovred] Citovat
Ferry Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 novy model 406 uz prevodnik rychlosti nepouziva, pouzival se jen u stareho modelu s motory 3.0V6, 2.0T a 2.1TD BTW to na fotce podle me ani prevodnik rychlosti neni, ten vypada jinak, je mensi, bez tech pacek na prisroubovani, to na fotce je RJ ventilatoru sahary (taky jen u starych modelu 406) Citovat
groovred Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 podle mne je to on protoze nemuze mit prevodnik rychlosti stejny P/N (part number) coz je(Bitron PPE-GF10 ) jako prevodnik u sahar to by v te fabrice mneli peknej bordel je tam jenom jinaksi uchyceni Citovat
Ferry Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 hehe, Bitron je firma, ktera vyrabi rele, cidla, spinace a ruzne jine elektrosoucastky do automobilu PPE-GF10 je oznaceni plastu, konkretne Polypropylenether (PPE) plneny 10% skleneneho vlakna (glass-fiber GF) ale nejsi sam, i na ebay tohle oznaceni mylne uvadi jako cislo soucastky Citovat
punkac Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 asi páč má novej model, ale jak psal Ferry měly to 3.0, 2.0T a 2.1TD, dle zkušeností mých nabitých z nějakýho francouzskýho fóra to dělá buď zenerka nebo prasklé elyty.... Obrázky napoví. Jinak ten \"bitron\" je krabička zhruba velká jako krabička cigaret a má bílý lem, který na mém obrázku není vidět, byl poničen při rozebírání [upravil dne 17/2/11 21:32 punkac] Citovat
paťas!!! Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 a k cemu to je vlastne dobre?? tim spis ze jeden \"motor\" to ma a jiny ne??dava to signal jinym jednotkam nebo systemum?? kdyz jo tak jakym.... omlouvam se za Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 jsou totiz dva druhy cidel rychlosti, dvoudratove a tridratove signal z toho dvoudratoveho cidla je potreba upravit na obdelnikovy prubeh a to dela prave ten prevadec rychlosti z tridratoveho cidla leze uz signal bez potreby uprav HDI a vsechny motory v novem modelu 406 maji tridratove cidlo Citovat
bonfire Odesláno 19. únor 2011 Autor Odesláno 19. únor 2011 A ještě k tomu mymu problemu, nevíte někdo co s tim? dělá to ted docela často:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.