kocurik Odesláno 20. únor 2011 Autor Odesláno 20. únor 2011 kontrolka motora svietila,lebo nemal nastartovane,aspon ak som dobre videl Citovat
Existujuci Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 kontrolka motora svietila,lebo nemal nastartovane,aspon ak som dobre videl Pusti si zvuk,alebo pozri na rucicku otackomera.Je vidiet ze ma nastartovane. Mne to tiez ide tak zapnut. [upravil dne 20/2/11 20:41 Existujuci] Citovat
Existujuci Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Toto se píše v manuálu o zapínání světel + mlhovek : Mne svietia predne hmlovky aj s obrysovkami. Stretavacky pri tom nemusia svietit. PS: kedysi bolo vo vyhlaske ze ked zapnes dialkove svetla,tak predne hmlovky musia zhasnut.(nemyslim ale svetelny klakson) Teraz ale uz to asi neplati pretoze aj P-307 aj OII zapnem spolu aj tlmene aj predne hmlovky aj dialkove svetla spolu. Citovat
kocurik Odesláno 20. únor 2011 Autor Odesláno 20. únor 2011 aha,sorry,ja som videl ten napravo,to je tachac...a repraky som nemal pustene ani nepamat:mrk Citovat
misacekk Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 klm16 - zapnout dálkoví a pak zapnout mlhu přední i zadní a když vypneš dálkoví tak zadní mlha svítí ale přední ne Existujuci - kontrolka motoru svítí přesně motor běžel... Měl jsem to na diagnostice u strakiho007 a den mi dělal FAP off a chip a nelíbilo se mu množství nasávaného vzduchu při vyšlápnutém plynu když bylo zařazeno a byla tam závada egr ventil tak to smazal a říkal kdyby se to rozsvítilo tak se to musí vyřešit tet vyndám egr a nechám ho u kámoše vyčistit v takový tekutině a pak straki007 ještě říkal zkusit pak vyměnit snímač nasávaného vzduchu. Protože pal. poč. píše ANTIPOLUTION FAULT [upravil dne 20/2/2011 23:15 misacekk] Citovat
Gibon83 Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 mne to nefunguje, ked zasvietim dialkove tak hmlovky anilen nezhasnu... Citovat
Existujuci Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 mne to nefunguje, ked zasvietim dialkove tak hmlovky anilen nezhasnu... Musis najskor dialkove az potom hmlovky.A potom dialkove vypnut. Kapišto? Citovat
djiguana Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Cawko.Potreboval by som pomoct mam Peugeot 307sw ten stych novsich modelov co maju mat a niektore aj maju hmlovky dole v narazniku.Ja tam hmlovky nemam a chcel by som ich dokupit vedeli by ste mi poradit ake? A musim kupit aj novu packu na ovladanie svetiel?? Dakujem Citovat
HonzaZ Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Pokud tam budeš mít kabeláž, tak nainstaluješ a elektricky připojíš mlhovky. Následně na diagnostice je třeba povolit přední mlhovky a bude to fungovat s původní páčkou. Když tam kabeláž nebude, tak ji musíš natahat podle origo zapojení, chceš-li mlhovky spínat origo páčkou. Bylo by ale dobré to nejdříve povolit v dia a změřit, že to spíná. Mohla by tam být verze PSF1 (jednotka pojistek a relátek v motorovém prostoru), která nepodporuje mlhovky. [upravil dne 22/10/12 18:22 od HonzaZ] Citovat
djiguana Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Kabelaž tam uz mam len som chcel vediet to ze ci to bude fungovat aj na tu povodnu packu s ktorou zapinam len zadnu hmlovku Citovat
HonzaZ Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Ano, mělo by. Páčka je jenom spínač. Už se s ní spíná zadní mlhovka a proto stačí to jenom povolit v dia a mělo by to fungovat. První otočení bude přední mlhovka a druhé zadní. Jenom nebudeš mít na páčce symbol přední mlhovky. Citovat
djiguana Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Dakujem velmi pekne za radu. A nahodou nevies ake hmlovky by tam pasovali ake mam kupit?? Citovat
Badzik Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Nejlepší je mít jenom zadní mlhovku. Ale to já jen tak blbě kecám. :blablabla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.