Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
kontrolka motora svietila,lebo nemal nastartovane,aspon ak som dobre videl :P

Pusti si zvuk,alebo pozri na rucicku otackomera.Je vidiet ze ma nastartovane.:super

Mne to tiez ide tak zapnut.:D

[upravil dne 20/2/11 20:41 Existujuci]

Odesláno
Toto se píše v manuálu o zapínání světel + mlhovek :

Mne svietia predne hmlovky aj s obrysovkami. Stretavacky pri tom nemusia svietit.

PS: kedysi bolo vo vyhlaske ze ked zapnes dialkove svetla,tak predne hmlovky musia zhasnut.(nemyslim ale svetelny klakson)

Teraz ale uz to asi neplati pretoze aj P-307 aj OII zapnem spolu aj tlmene aj predne hmlovky aj dialkove svetla spolu.

Odesláno

klm16 - zapnout dálkoví a pak zapnout mlhu přední i zadní a když vypneš dálkoví tak zadní mlha svítí ale přední ne

Existujuci - kontrolka motoru svítí přesně motor běžel... Měl jsem to na diagnostice u strakiho007 a den mi dělal FAP off a chip a nelíbilo se mu množství nasávaného vzduchu při vyšlápnutém plynu když bylo zařazeno a byla tam závada egr ventil tak to smazal a říkal kdyby se to rozsvítilo tak se to musí vyřešit tet vyndám egr a nechám ho u kámoše vyčistit v takový tekutině a pak straki007 ještě říkal zkusit pak vyměnit snímač nasávaného vzduchu. Protože pal. poč. píše ANTIPOLUTION FAULT

[upravil dne 20/2/2011 23:15 misacekk]

• O 1 rok později...
Odesláno

Cawko.Potreboval by som pomoct mam Peugeot 307sw ten stych novsich modelov co maju mat a niektore aj maju hmlovky dole v narazniku.Ja tam hmlovky nemam a chcel by som ich dokupit vedeli by ste mi poradit ake? A musim kupit aj novu packu na ovladanie svetiel?? Dakujem

Odesláno

Pokud tam budeš mít kabeláž, tak nainstaluješ a elektricky připojíš mlhovky. Následně na diagnostice je třeba povolit přední mlhovky a bude to fungovat s původní páčkou. Když tam kabeláž nebude, tak ji musíš natahat podle origo zapojení, chceš-li mlhovky spínat origo páčkou. Bylo by ale dobré to nejdříve povolit v dia a změřit, že to spíná. Mohla by tam být verze PSF1 (jednotka pojistek a relátek v motorovém prostoru), která nepodporuje mlhovky.

[upravil dne 22/10/12 18:22 od HonzaZ]

Odesláno

Ano, mělo by. Páčka je jenom spínač. Už se s ní spíná zadní mlhovka a proto stačí to jenom povolit v dia a mělo by to fungovat. První otočení bude přední mlhovka a druhé zadní. Jenom nebudeš mít na páčce symbol přední mlhovky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...