Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem tu s dalším \"problémem\". :D

U jednoho z mých oddílů disku (D:) se mi nejspíš po nainstalování wizardu pro wi-fi změnila ikona disku D: na místo standardní na jakoby flashku se signálem wi-fi a to nechci. Dá se to nějak jednoduše změnit?

Našel jsem nějakej návod přes registry, ale konkrétní klíč jsem nenašel a ve vytvoření nové hodnoty se nevyznám a netroufám.

V jiném návodu bylo něco o vytvoření souboru autorun v kořenu disku, kam dám cestu k ikoně. Jenomže já ani nevim, kde tu správnou ikonku mám najít. Pomozte! :D

Jo a je to WinXP Home.

[upravil dne 14/2/11 21:29 enikybeniky]

Odesláno

A nemáš na tom disku soubor autorun.inf?

Podívej se na něj v nějakém správci souborů (total commander) se zapnutým zobrazování skrytých souborů.

Odesláno

Tak buď s tím neumim, nebo to nedělá to, co bych potřeboval. Když u Explorer - Shortcut - vyberu změnu ikony, tak mi to změní všechny ikony na ploše, ale ne ikony v tento počítač. :myslim

Odesláno

Po restartu už to je v pořádku, díky! :papa A je po všem. :D Jinak jsem z PC ještě odinstaloval toho wizarda na wifi - wifi běží. Na tom disku jsem teda nakonec našel přes panel spuštění ten soubor autorun.inf a ikona tam byla nastavená právě k tomu wizardu, asi, tak jsem to chtěl přepsat, ale avast mi to zablokoval a hodil do truhly. Tak jsem to všechno smazal, i ten soubor autorun.inf a je to v pohodě. Uf! Takže nevim, jestli to bylo restartem po tom tweaku nebo čím. Ale hlavně, že je to ok. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...