Lubos77 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Ahojte vyskytol sa mi problem s elektrikou, vyraza mi poistku v okruhu blinkre a automatika stieracov. Stierace idu iba pokial drzim packu a blinkre nefunguju vobec, iba vystrazne vsetky 4 naraz. Zvykne tam byt nejaka znama porucha, alebo co to moze byt ?? 306XS HDi 1999 Citovat
feriic Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 To mi nic nerika,pokud ti to pali pojistku,tak se jedna bud o pretizeni nebo zkrat a jestli nejsi nejak sbehlejsi v oblasti elektro budes se muset nekomu sveriti.To odpojeni se deje samo nebo az po pouziti steracu?Blinkru? Citovat
Lubos77 Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 rano som nastartoval a poistka v keli... vymenil som ju, hned ju vyrazilo bez zapnutia blinkrov alebo stieracov... Poobede som to skusil znovu a zasa to drzi, aj dnes to ide, nevyrazilo... Cakam kedy to urobi znova, inak to asi ani elektrikar nenajde Citovat
feriic Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 to vypada na vodu ale babo rad,tak at ti na to prijdou ,bez steracu se v zime jezdi naprd Citovat
oni Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 no nejednoduzsi co muzes udelat je, zkontrolovat nebo nejlepe vymenit vsechny zarovky v blinkrech.. Citovat
Lubos77 Odesláno 2. březen 2011 Autor Odesláno 2. březen 2011 Novy poznatok...poistku to vyrazi vtedy, ked je vonku namraza (cele auto rano biele ), nastartujem a pustim stierace... kusok sa pohnu a poistka je fuc. Takze to je nieco okolo stieracov, este zistit co ?? Citovat
miroja Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Mozno len idu tazko (zatuhnuty tuk v pohyblivych miestach,alebo to mas niekde zahrdzavene) a ked je pod nulou este tazsie az to prekroci prud, na ktory je dimenzovana poistka... Citovat
21Grams Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 ta poistka je pod volantom alebo v mot. priestore? a na jaky prud je? schemu stieracov nepoznam lebo sa mi v tomto smere este elektrika nepojekazila, ale myslim ze motorcek stieracov ma privelky odber aby nesiel cez rele, alebo funkciu rele plni cyklovac...hladal by som chybu tam niekde Citovat
miroja Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 V polohe rychle, normalne stieranie a jednotlivy cyklus to podla mne dostupnych info ide bez rele. Relatka to uvladaju len v polohe cyklovac (automaticke stieranie). Neviem aku mas poistkovu skrinku, ale mne to vychadza na poistku F26, s prudovym zatazenim nie 15, ale 30A. Citovat
Lubos77 Odesláno 16. březen 2011 Autor Odesláno 16. březen 2011 mne vyraza poistku c 27 (blinkre, senzor dazda...) A znovu to vyrazilo, pritom nemrzne, doteraz to robilo len v mraze Citovat
radimais Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 pod kapotou mas motorek na ridicove strane a kabelaz.koukni na svorkovnici.dela obcas problemy . jinak pak druha zavada je na vypinaci vystraznych blinkru. Citovat
Lubos77 Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 problem je pravdepodobne vyrieseny. Dnes som si vsimol ze to vyrazilo pri otvarani dveri (zhaslo svetlo vovnutri - jeden okruh so stieracmi a blinkrami) ...takze som demontoval dvere a v prechodke do dveri boli polamane a skratovane kabliky. Docasne som to ako tak opravil, ale budem to musiet dakde zohnat. Mate niekto typ kde to kupit ? pripadne kolko zvazok cca stoji ? Citovat
FrantaCV Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Řešil bych to jinak. Porušený (prodřený) kablík střini navleč smršťovací trubičku, kablík spájej, přetání trubičku a teplem (sirky nebo zapalovač) zatáni. Vyjde to na pár korun a je s tím daleko méně práce než protahovat nový svazek. Nebo od firmy NOVATIO se dají sehnat i zatavovací spojky. Je to trubička s pájecí slitinou na bázi cínu a izolačním povlakem. Oholené konce nasuneš do trubičky a např zapalovačem zahřeješ - je to 100% spoj. Obdobné trubičky jsou i na lisovací kleště. Všechno jsou to korunové záležitosti. Zkus se podívat na www.novatio.cz Citovat
Lubos77 Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 viem, ze sa to da takto riesit, lenze kable su polamane na uplnom okraji tej plastovej prechodky, takze je to velmi tazke opravit a nejako zaizolovat, kedze ich je potrhanych viacej a na desatiny milimetra vedla seba. Ak by to bolo v strede kabliku, tak nie je problem mozno skusim navod ako som sa tu docital, prechodku prec a dat novy zvazok a zaizolovat Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 to FrantaCV: odkaz mi nefunguje, myslel si toto: Novation??? taky mi blbne elektrika ve dverich, okna stahuji jak kdy a jeste mi u spolujezdce nehraje reprak, tak ty smrstovacky chcu taky pouzit, je to podle me mnohem lepsi nez to jenom olepit elektrikarskou paskou. spojim to asi neprudko bez konektoru, protoze se mi zatim nepovedlo najit slusny konektor kterym bych to mohl nahradit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.